Άλλος για ρουσφέτι...

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Μύλος έγινε στην Α1 ανδρών, με την απόφαση της ΕΣΑΠ να επιτρέψει με ψήφους 9-3 τη χρησιμοποίηση του Ζηρίνειου, από τον ΑΟΚηφισιάς και τη μοναδική υποχρέωση να αλλάξει γήπεδο, να βρει καλύτερο, στα πλει οφς.

Ο Κύζικος Νέας Περάμου διαμαρτύρεται και παρά τη δέσμευση ότι θα του δοθούν 10.000 ευρώ για τις μετακινήσεις του στο Λουτράκι, ζητάει διαφάνεια όσον αφορά την απόφαση.

Ο νεοφώτιστος σύλλογος θέλει να μάθει ποιές πόρτες χτύπησε η Κηφισιά και δεν βρήκε γήπεδο, ενώ ουδείς ξεκαθάρισε ποιός θα πληρώσει τις 10.000, η Κηφισιά ή η ΕΣΑΠ;

Μπέρδεμα και με τους ξένους της Ορεστιάδας αποκάλυψε ο Ηρακλής, αφού κακώς έπαιξαν στο πρώτο ματς, καθώς υπήρχε απαγορευτικό έκδοσης δελτίων ξένων παικτών, από την FIVB , λόγω χρεών.

Με κάλυψη της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ εκδόθηκαν τα δελτία, αλλά αν ο Ηρακλής έχανε θα έκανε ένσταση και θα γινόταν άνω-κάτω το πρωτάθλημα. Τα δελτία αργότερα ανακλήθηκαν, η Ορεστιάδα πλήρωσε τα χρέη, ξαναεκδόθηκαν και οι ξένοι παίκτες αγωνίσθηκαν κανονικά με τον ΠΑΟΚ.

Τα ρουσφέτια συνεχίζονται επομένως στην ΕΣΑΠ, ανάλογα με τις ανάγκες των μελών της, όπως γίνεται εδώ και χρόνια καταστρατηγώντας τις προκηρύξεις και τους κανονισμούς.

Γι αυτό και δεν μας προκαλεί έκπληξη η περίπτωση του ΑΟΚηφισιάς και της Ορεστιάδας. Αύριο, μεθαύριο θα εξυπηρετηθούν τα υπόλοιπα μέλη της ΕΣΑΠ, που θα έχουν προβλήματα.

Ο Κύζικος Νέας Περάμου πάντως δεν θα παίζει στην έδρα του , γι αυτό και ζήτησε από τον Ολυμπιακό, να χρησιμοποιήσει το γυμναστήριο του Ρέντη στα παιχνίδια με την Ορεστιάδα και την Παναχαϊκή.

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.