Ορεστιάδα ώρα μηδέν

Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια απειλώντας ακόμη και την βιωσιμότητα των “πράσινων”…

Η λέξη προβλήματα για τους “πράσινους” του Έβρου εδώ και μήνες τείνει να γίνει δεύτερη φύση της ομάδας, καθώς η χρονιά ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες που δυστυχώς για τους Θρακιώτες συνεχίζονται ακόμη…

Τα οικονομικής φύσης προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας μοιάζουν πλέον με πελώρια κύματα έτοιμα να βυθίσουν τον ιστορικό σύλλογο. Τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά και το ένα “χτύπημα” διαδέχεται το άλλο, με την διοίκηση του συλλόγου να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει προκειμένου να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ οι οφειλές προς την CEV και τους Ίσακσον-Γκούσταφσον, λίγο έλλειψε να κοστίσουν στον ΑΟΟ την αναίρεση των δελτίων των ξένων αθλητών του. Ωστόσο έστω και στο παρά ένα τα χρήματα έπειτα από μεγάλη προσπάθεια βρέθηκαν και κατατέθηκαν στον λογαριασμό γλυτώνοντας την ομάδα από τα χειρότερα.

Δυστυχώς όμως αυτό το… “καμπανάκι” δεν ήταν και το τελευταίο για το σύλλογο του Έβρου καθώς την Τετάρτη το πρωί το ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι 4 ξένοι και ορισμένοι Έλληνες παίκτες, λόγω οφειλών, τους έβγαλε από τα δωμάτια.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης ήταν οι παίκτες που είχαν το πρόβλημα να διανυκτερεύσουν το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο στο… Διδυμότειχο. Στα θετικά -αν υπάρχει κάτι θετικό βέβαια σε μια τέτοια κατάσταση- είναι η αναχώρηση της “πράσινης” αποστολής σήμερα το μεσημέρι για την Σύρο, όπου θα δώσει τον απαιτούμενο χρόνο στην διοίκηση να διευθετήσει το ζήτημα της διαμονής των αθλητών της.

Την ίδια ώρα οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι, ενώ θέμα υπάρχει και με τον Μίκαελ Μέρτεν και εξελίξεις αναμένονται ουσιαστικά από Δευτέρα.

Μια κατάσταση δύσκολη για την Ορεστιάδα η οποία εκτός από τα εξωαγωνιστικά θέματα καλείται να βρει λύση και στο αγωνιστικό κομμάτι αφού επόμενος αντίπαλο της είναι ο Ηρακλής Χαλκίδας. Παιχνίδι που για πολλούς χαρακτηρίζεται από τώρα ως τελικός, με τη νίκη να είναι επιτακτική αν θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεση και αγωνιστική τους ανάκαμψη.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.