ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ....ΑΠΟ ΤΟ 2016 !!!!


Η εικόνα της ΕΠΕΣΘ μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο τις εκλογές της ΕΟΠΕ όπου είχαμε την αναμενόμενη απομάκρυνση των "υγειών και ασθενών"  και την εξαφάνιση από τον αθλητικό χάρτη προσώπων που έκαναν τεράστια ζημιά στο άθλημα κατά την διάρκεια της εξαετούς θητείας τους είχαμε στην ;Θεσσαλονίκη την απόλυτη εξαθλίωση της ΕΠΕΣΘ , οι παράγοντες της οποίας ,ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις της ΕΟΠΕ  έκαναν και τις δικές τους αρχαιρεσίες με κανόνες απόλυτης εξαθλίωσης με σκοπό να διατηρήσουν τις καρέκλες τους λες και απειλούσε κανείς να τις πάρει.
Στον φόβο τους απέφυγαν να δημοσιοποιήσουν όπως θα έπρεπε την γενική τους συνέλευση ,αφού αρχικά έλεγαν πως τα σωματεία έπρεπε να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της ένωσης στην οποία ουδέποτε ανάρτησαν ονομαστικά τα σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου.
Ας είναι εκλέχτηκαν και μέσα σε διάστημα δύο μηνών είδαμε να θέλουν να εξυπηρετήσουν ψηφοφόρους τους ,να μην αρχίζει ποτέ παιγνίδι στο Ωραιόκαστρο και να αποφασίζουν την επανάληψη του μετά από έναν μήνα ,άσχετα αν η ΔΕΗ ποτέ δεν βεβαίωσε ότι είχε διακοπή ρεύματος στο προάστιο της Θεσσαλονίκης και είδαμε για αστείους λόγους ένα απλό παιγνίδι να το ονομάζουν ειδικής διαχείρισης και να έρχονται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην συνέχεια και να τους ξεφτιλίζουν .
Η ΕΠΕΣΘ που ήταν από τις υποδειγματικές ενώσεις έγινε παράδειγμα προς αποφυγή λόγω της μικροπολιτικής που εφάρμοσαν θέλοντας να ελέγξουν και τον αθλητισμό .

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 12/30/2016

Πρώτος διδάξας είναι οι Εσπεδε, που δεν ανάρτησε πίνακα με τα σωματεία που είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν, δεν ανακοίνωσε τον πίνακα με τους υποψήφιους,και οι εκλογές έγιναν με 7 υποψήφιους για εφταμελές ΔΣ.Και φυσικά πως να ενημερωθούν τα σωματεία απο το site αφού δεν έχει? Τώρα τελικά μετα το μήνυμα των εκλογών Παράγοντες στην Εσπεδε υπάρχουν γιατί ακούγετε οτι κάποιοι δήλωσαν παραίτηση. Ισχύει?......

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.