Υπάρχει ζωή στην Ορεστιάδα

Λευκός καπνός αναμένεται να βγει απόψε από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας και θα ορισθεί νέα διοίκηση με παλιούς παράγοντες και

παίκτες προκειμένου να αναπνεύσει η ομάδα.

Κινητοποιήθηκαν άπαντες με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη και με τη συνδρομή επιφανών επιχειρηματιών της πόλης, θα γίνουν μεταγραφές ξένων και ελλήνων παικτών, προκειμένου να σωθεί  ο ιστορικός ΑΟΟ. Η βαθμολογική διαφορά από τις ομάδες που προηγούνται είναι μόλις 5 βαθμού και ματς κλειδί είναι αυτό της 7ης Ιανουαρίου, κόντρα στον αποδυναμωμένο Ηρακλή. Η Ορεστιάδα θα αγωνισθεί με νέα σύνθεση και το κόσμο στο πλευρό της, αφού υπάρχει συσπείρωση όλων των δυνάμεων και προπονητής θα παραμείνει ο Μπάμπης Σταματόπουλος.

Όσον αφορά το χρέος είναι διαχειρίσιμο και μπορεί να αποσβεσθεί τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να ανεβούν στη μεγάλη ομάδα οι έφηβοι της ομάδας και να ξαναγίνει δυνατή με ντόπιους παίκτες.

Όλα με τον Ηρακλή λοιπόν, με τον "γηραιό" να αποδυναμώνεται αφού τα μεγάλα συμβόλαια των ξένων παικτών δεν μπόρεσαν να καλυφθούν, καθώς δεν ενεργοποιήθηκαν επιφανείς Ηρακλειδείς και η διοίκηση έμεινε ξεκρέμαστη.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.