Ψάχνεται για τον αντί-Καλαντάντζε- Και ομως ήρθε η "πρωταπριλιά !!!!!

Τον αντικαταστάτη του
Ρώσου διαγώνιου καλούνται να βρουν πλέον οι άνθρωποι του Ηρακλή…

Μετά την αποχώρηση του Λέβαν Καλανταντζε οι «κυανόλευκοι» έχουν αρχίσει την ερεύνα για τον αντικαταστάτη του στην ξένη αγορά κυρίως.

Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα παικτών τα οποία εξετάζονται με μεγάλη προσοχή καθώς, στόχος των ανθρώπων του Ηρακλή είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση που θα προσφέρει πολλές και σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του Γιάννη Ορφανού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλανταντζε προσέφερε πολλά στην ομάδα του Ηρακλή κυρίως τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο είχε πτωτική πορεία.

 ΤΙ  ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ  LIBERO VOLLEY
14 NOEMBΡΙΟΥ  2016

Γελάει ο κόσμος μαζί σας – Δεν έχουμε σημερα πρωτοαπριλιά

ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΛΟΓΩ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΖ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ;;;

iraklislogo1Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις και το κακό είναι οτι αρκετοί μπορούν να σε πιστέψουν.  Απο την άλλη μεριά υπάρχει η κακεντρέχεια απο αυτούς που όταν βλέπουν πως κάτι καλό πάει να δημιουργηθεί προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα εκ του μειόντος
Ετσι στο libero κάτι μια ιστοσελίδα που ασχολείται με το βόλλει  προσπάθησε να πείσει ότι ο Ηρακλής διαπραγματευεται τον Καλαντάτζε με τον ΠΑΟΚ. Απλά δεν χρειάζεται να ασχολείστε με άσχετους , φελλούς και ανθρώπους που έχουν ιδιοτέλεια. Άλλωστε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα … φάντασμα έχει συνηθίσει με τέτοιου είδους βλακείες.
Υπερασπιστές του Ηρακλη δεν γινόμαστε αλλα δεν μπορούμε να διαβάζουμε βλακείες και αυτές καποιοι να τις πιστεύουν. Ο Ηρακλής είναι στην διαδικασία της Αναγέννησης που αυτη θα έρθει σύντομα.
Την άλλη φορά να γράψετε ότι ο ΠΑΟΚ θα δηλώσει ως έδρα το ……Κατσάνειο, μην ασχολείστε με γελοίους.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.