Το νέο ΔΣ της Ορεστιάδας ,,,με ποιόν πρόεδρο πας να σωθείς ρε Καραμήηηηητροοοο!

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέντευξη Τύπου του νέου ΔΣ της Ορεστιάδας.  Ομιλιτές ήταν ο Δήμαρχος Μαυρίδης Βασίλης και οι Αρχοντίδης Αρχοντής, Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος, Πετρόπουλος Σωτήρης , Σκαρλατίδης Αθανάσιος, Καμίδης Αθανάσιος. Όλοι τους υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν την ιστορική ομάδα που βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Επίσης ζήτησαν την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου της πόλης που είναι όπως πρόσθεσαν ότι πιο σημαντικό χρειάζεται η ομάδα σε όλους τους τομείς.Το νέο συμβούλιο του Τ.Α.Α.
Πρόεδρος: Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος
Αντιπρόεδρος: Καμίδης Αθανάσιος
Γενικός Γραμματέας: Σκαρλατίδης Αθανάσιος
Μέλη : Αρχοντίδης Αρχοντής, Βλασακίδης Δημήτριος

Το νέο συμβούλιο του Ερασιτέχνη
Πρόεδρος: Καμίδης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος: Πεταλωτής Πολυμένης
Γενικός Γραμματέας: Πετρόπουλος Σωτήριος
Ειδικός Γραμματέας: Χατζηγεωργακίδης Παντελής
Ταμίας: Μάτσιος Στέργιος
Μέλη:Αρβανιτίδης Γεώργιος, Αρχοντίδης Αρχοντής, Βλασακίδης Δημήτριος, Κυρτσόπουλος Απόστολος, Μακρίδης Βασίλειος, Παρασκευόπουλος Αθανάσιος, Σκαρλατίδης Αθανάσιος, Τελούδης Άγγελος, Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος, Αγανίδης Απόστολος

Τέλος  επιβεβαιώθηκε ότι στον πάγκο θα κάτσι ο  Μπάμπης Σταματόπουλος, αλλά η αποχώρηση του κεντρικού Καραμπαλί, που βρήκε... ψωμί στη Ρουμανία. Ακόμη επιβεβαιώθηκε και η απόκτηση του Μολδαφού πασαδόρου Λέσκοφ που βρίσκεται στην πόλη και προπονείται με την ομάδα έχοντας αφήσει καλές εντυπώσεις. Βεβαίως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.