ΜΑΥΡΙΚΙΔΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ...ΟΧΙ ΚΑΙ "ΚΥΡΙΟΣ" Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ....


ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ κάποια αντίδραση από την ΟΔΒΕ  από την σημερινή ανακοίνωση της Νάξου κατά του διαιτητή Μάλφα ,αλλά τίποτα ...
Έτσι πήραμε το θάρρος να ζητήσουμε από την ΟΔΒΕ και τον πρόεδρο της Σταύρο Μαυρικίδη να ζητήσει την παραπομπή του Πανναξιακού στον αθλητικό δικαστή και την τιμωρία του γιατί δεν μπορεί να διασύρει έναν διαιτητή αποκαλώντας τον "κύριο" εντός εισαγωγικών .
Αν ξέρει κάτι η διοίκηση του Πανναξιακού για τον εν λόγω διαιτητή να βγει να το πει διαφορετικά θα πρέπει να υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις ,αλλά και ο ίδιος ο διαιτητής να στραφεί κατά των νησιωτών και να ζητήσει αποζημίωση και την αποκατάσταση του

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα της ανακοίνωσης του Πανναξιακού που κατηγορεί τον διαιτητή χωρίς να αναφέρει και τα σφάλματα κανονισμών που έχει κάνει σε βάρος τουςΌσοι ήμασταν στο κλειστό της Νάξου στον αγώνα με την Ηλιούπολη, γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα τραγελαφικής διαιτησίας, από τον ωραιοπαθή «κύριο» Μάλφα. Δεν αξίζει τον κόπο να απαριθμήσουμε τις φάσεις, υπάρχει το video του αγώνα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εμμονή του συγκεκριμένου «κυρίου» να εξελίσσεται κάθε φορά σε πρωταγωνιστή του αγώνα είναι εξοργιστική. Καλούμε λοιπόν τον «κύριο» Μάλφα να αφήσει το βόλεϊ στην ησυχία του και να βρει μία άλλη ενασχόληση για τον ελεύθερό του χρόνο, που θα ικανοποιεί καλύτερα την αυταρέσκεια του.

Αν δε το πράξει ο ίδιος, είναι ευθύνη των αρμόδιων οργάνων της Ομοσπονδίας να επιληφθούν της κατάστασης. Άλλωστε έχουμε ενημερώσει εδώ και ένα μήνα τον αρχιδιαιτητή κύριο Βασιλειάδη για τα κατορθώματα του εν λόγω «κυρίου» σε προηγούμενα παιχνίδια μας, στα οποία ευτυχώς είχαμε εξαιρετική απόδοση και τα κερδίσαμε.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.