Σε απολογία ο Παναθηναϊκός και ομάδες της Α2- ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΘΕΣΗ να γνωρίζουμε ποιος ευθύνεται για την καθυστερημένη κλήση συλλόγων σε απολογία ,αλλά αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσει ΄
Την ίδια τακτική ακολουθούσε και η διοίκηση Μαυρομάτη και την κατακρίναμε και επειδή ο Καραμπέτσος δεν έχει προχωρήσει σε λειτουργικές αλλαγές παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο να καλούντα σε απολογία ομάδες για επεισόδια που έχουν γίνει τον Ιανουάριο.
Δεν ξέρουμε ποιος είναι υπεύθυνος γιαυτό,ούτε και μας ενδιαφέρουν οι τυχόν διακαιολογίες που θα προβάλουν αλλά να ξέρουν ένα πράγμα .
Αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσει .
ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ
Σε απολογία κλήθηκε ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ πρόβλημα προέκυψε σε άλλα 5 παιχνίδι της Α2 ανδρών και γυναικών.
Η αθλητική δικαστής καλεί σε απολογία την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 09:30 π.μ.:

• το σωματείο ΧΑΝΘ και τον προπονητή του ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 22/1/17 μεταξύ των ομάδων ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΧΑΝΘ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΑΣ ΕΛΠΙΣ, για την συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα της 28/1/17 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΣ ΕΛΠΙΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

• το σωματείο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ και τον έφορο του ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 4/2/17 μεταξύ των ομάδων ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 19/2/17 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• τα σωματεία ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα της 26/2/17 ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ και τον αθλητή του ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΣΑΠΗ καθώς και το σωματείο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ και τον αθλητή του ΗΛΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟ για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της 25/2/17 μεταξύ των ομάδων ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.