ΕΣΠΕΜ ΑΥΡΙΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ !!!!!

ΑΥΡΙΟ είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί η προσφυγή που κατέθεσαν τα σωματεία Αρίων Πτολεμαΐδας και Πήγασος Κοζάνης κατά της ΕΣΠΕΜ ,η οποία είχε αποκλείσει από τα πρωταθλήματα της τις δύο ομάδες γιατί δεν κατέβαλαν πρόστιμα που τους επιδίκασε η ΕΣΠΕΜ ,καθώς δεν χρησιμοποιούσαν στους αγώνες τους μπάλες που ....πρότεινε το ..."αρχηγείο" των Γιαννιτσών.
Η υπόθεση επρόκειτο να συζητηθεί τον Ιανουάριο αλλά η ΕΣΠΕΜ ζήτησε αναβολή λόγω ....χιονοπτώσεων και χάθηκαν δύο πολύτιμοι μήνες ,καθώς μέχρι τώρα θα είχε ανακοινωθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ.
Να θυμίσουμε ότι η ΕΟΠΕ έχει αναβάλει την διεξαγωγή των τελικών φάσεων των Πανελληνίων  πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων καθώς περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ  για να συνεχιστούν οι δύο διοργανώσεις .
Εάν απορριφθεί η προσφυγή θα οριστούν αμέσως οι τελικοί,ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει η ΕΣΠΕΜ να διεξαγάγει πρωταθλήματα που να μετέχουν και οι δύο ομάδες που είχαν αποκλείσει ,να αναδείξει πρωταθλητές που θα μετάσχουν στη συνέχεια των πρωταθλημάτων .
Όπως  γίνεται αντιληπτό υπάρχει φοβερή πίεση χρόνου για την ανακοίνωση της απόφασης και υπάρχει κίνδυνος τα πρωταθλήματα να γίνουν ακόμη και μέσα στο κατακαλόκαιρο μετά την λήξη των υποχρεώσεων που θα έχουν μαθητές και αθλητές .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.