ΕΣΠΕΔΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΧΑΣΕ Η ΦΕΙ

Δίκαιη ήττα γιά την Φ.Ε.Ιωαννίνων από την έως τώρα πρωτοπόρο στα play offς  ομάδα της Πρέβεζας , ίσως όμως άξιζαν τα κορίτσια
της Γιαννιώτικης ομάδος κάτι παραπάνω , αφού κάποιο από το πρώτο ή το τρίτο σέτ θα μπορούσαν να το κατακτήσουν και πιθανώς να άλλαζε η ροή του ποιοτικού σε μεγάλα διαστήματα αγώνα , τον οποίο χάρηκαν αρκετοί  Πρεβεζιάνοι φίλαθλοι που τον  παρηκολούθησαν .
Αιτία της ήττας τα μεγάλα νεκρά διαστήματα που κατά κύριο λόγο ωφείλοντο στην έλλειψη συγκέντρωσης των κοριτσιών της φΕΙ .
Στο πρώτο σέτ η ομάδα της Πρέβεζας με όπλο το πιεστικό της σερβίς προηγήθηκε με 7-1 και αργότερα με 15-10 και 20-16 .
Η ΦΕΙ ροκάνισε τη διαφορά, μείωσε σε 20-19 , ισοφάρισε 22-22 και οι επόμενες λαθεμένες επιθέσεις της έδωσαν με το σέτ στην Πρέβεζα με 25-22.
Στο δεύτερο σέτ οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο έως το 7-7 , εκεί γιά τη ΦΕΙ υπήρξε "μπλάκ άουτ " , η Πρέβεζα πήρε 15 συνεχόμενους πόντους και φυσικά και το σέτ .
Στο τρίτο σέτ οι δυό ομάδες έως τον ενδέκατο  πόντο ήταν μαζί , η Πρέβεζα ξέφυγε με 15-11 , η ΦΕΙ ισοφαρισε 18-18 , προηγήθηκε μάλιστα και 21-18 , δεν μπόρεσε όμως να διαχειρισθεί τις επιθέσεις της και δικαίως τα κορίτσια της Πρέβεζας πήραν το σέτ και τον αγώνα  .
Φιλ. Πρέβεζας (Ζήσης Πολύκαρπος) Πιέτα, Μπαρμπούδη, Κοσμίδου Άννα, Κουτσογιαννοπούλου, Ντούσκου, Σιούκα, Κοσμίδου Βασ.(λίμπερο), Τσιούρη, Στεφανή.
Φ.Ε.Ιωαννίνων (Καλογήρου Δημήτρης) Λαγού, Γκουντουβά, Χριστοδούλου, Τζαβάρα, Πάνο, Σεβαστιάδου,Ζεγγίνη(λίμπερο), Μπάκα.
Ο Πρόεδρος της ΦΕΙ που συνόδευσε την αποστολή , ο προπονητής και οι αθλήτριες ευχαριστούν το Σωματείο της Πρέβεζας γιά την άψογη φιλοξενία .
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.