ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ !

Ο ΣΎΔΠΕΒΕΘ δεν έκανε πίσω και από την στιγμή που η ΕΠΕΣΘ δεν ανακοίνωσε απόφαση μετά την δυσφήμιση του αθλήματος που έκανε στο γήπεδο της Περαίας παράγοντας του σωματείου ΑΣ Ελπίς κοινοποίησαν στην ΕΠΕΣΘ αλλά και στην ΟΔΒΕ  απόφαση τους με την οποία κάνουν γνωστό ότι μέχρι να εκδώσει η ΕΠΕΣΘ την απόφαση της δεν θα διαιτητεύσουν μέλη της σε αγώνες που θα παίζει η Ελπίδα .
Στο μεταξύ προσέφυγε στην δικαιοσύνη ο διαιτητής Στεργιόπουλος κατά του παράγοντα της Ελπίδας αλλά και κατά των οργάνων της Τάξης που δεν γνώριζαν την σχετική νομοθεσία και πήγαν να τον συλλάβουν !

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 3/15/2017

Τραγικοι οπως παντα μια ζωη οτι γουσταρουν κανουν οι αποτυχημενοι βολλευμπολιστες!!

Ανώνυμος είπε... 3/15/2017

Δεν παίζουν στα αναπτυξιακά (7ευρώ) και παίζουν τα εθνικά (45 ευρώ). Απλά αστείοι. Μήπως τελικά είχε δίκαιο ο "ψυχοπαθής".

Liberovolley είπε... 3/15/2017

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΣΥΔΠΕΒΕΘ Η ΑΠΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΣΘ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΟΠΕ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΣΘ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΨΥΧΟΠΑΘΗ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΑΙΟ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ;;;

Ανώνυμος είπε... 3/16/2017

Ετσι θέλουν να λένε. Η αλήθεια είναι ότι αν δηλώσουν ομαδικά κωλύματα στα Εθνικά για την Ελπίδα θα πέσουν καμπάνες

Ανώνυμος είπε... 3/17/2017

ΝΤΡΟΠΗ, το λιγότερο για την απόφαση του ΣΎΔΠΕΒΕΘ να μην διαιτητεύσουν μέλη της σε αγώνες που θα παίζει η Ελπίδα και ειδικότερα στα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. Με την απόφαση αυτή ποιούς τιμωρούν ? Τούς υπεύθυνους για οτι έγινε, η τα νέα παιδιά πού θέλουν παίξουν ?
Την Ελπίδα μόνο, η και κατά 50% τις ομάδες πού θα έπαιζαν με τα παιδιά της Ελπίδας ?
Με τι τρόπο θα αντιδράσουν στο λάθος της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ??? Μήπως να μην τούς καλούν σε αγώνες της Α1 ? Μα είναι παράλογο . Ας αποφάσιζαν να μην διαιτητεύσουν ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΦΟΡΩΝ της Ελπίδας, νομίζω ότι αυτό θα ήταν ποιο σωστό. ΛΑΘΟΣ του ΕΦΟΡΟΥ δεκτό και κατακριτέο, ΛΑΘΟΣ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ δεκτό και κατακριτέο, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ ?? Το μόνο που ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ με αυτή την απόφασηείαι το ΑΘΛΗΜΑ. Θα εκτιμούσα πάρα πολύ μια απάντηση από το ΣΎΔΠΕΒΕΘ αλλά ξέρω πως δεν θα τη πάρω.

Liberovolley είπε... 3/17/2017

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ .
ΝΑ ΞΕΡΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΈΙ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ
ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ; ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ;
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
τΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕΙ ,ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩς ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ.

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.