Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό- Αποφάσεις για γέλια και για κλάματα !!! Κλείστε το μαγαζι

Το ποσό των χιλίων ευρώ καλείται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός, μετά το πρόστιμο που του επέβαλε η αθλητική δικαστής μετά και τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ντέρμπι για την Α1 Γυναικών.
Αναλυτικά:

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2017 εκδίκασε τις παρακάτω υποθέσεις και αποφάσισε:

-Επιβάλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1000) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (19-02-2017) για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

-Αθωώνει τα εγκαλούμενα σωματεία ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα ΑΟ Αιγάλεω – ΓΣ Πανιώνιος (26-02-2017) για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

-Αθωώνει το εγκαλούμενο σωματείο ΧΑΝΘ για την συμπεριφορά του προπονητή του στον αγώνα ΑΣΚ Λαγκαδά – ΧΑΝΘ (22-01-2017) για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και επιβάλλει στον εγκαλούμενο προπονητή του σωματείου ΧΑΝΘ Βασίλη Χριστόπουλο ποινή της απαγόρευσης παραμονής του στον αγωνιστικό χώρο όταν αγωνίζεται η ομάδα του για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες.

-Αθωώνει τα εγκαλούμενα σωματεία ΑΣΠ Απόλλων, ΕΑ Πατρών και τους αθλητές Ιωάννη Χασάπη (Απόλλων), Ηλία Πατρινό (ΕΑΠ) για τη συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση ΑΣΠ Απόλλων-ΕΑ Πατρών (25-02-2017) για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

-Αθωώνει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΣ ΕΛΠΙΣ για την συμπεριφορά του φιλάθλου του στον αγώνα ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΣ ΕΛΠΙΣ (28-01-2017) για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών,

-Επιβάλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ για την συμπεριφορά του εφόρου του στον αγώνα ΣΑΑΚ Ανατόλια-ΜΑΣ Νέα Γενεά (04-02-2017).
Παράλληλα επιβάλει στον εγκαλούμενο έφορο του σωματείου ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Νικόλαο Χαϊτογλου ποινή της απαγόρευσης παραμονής του στον αγωνιστικό χώρο όταν αγωνίζεται η ομάδα του για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.