ΔΕΛΗΚΩΣΤΙΔΗΣ "ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΣΘ"

Ό ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΣΥΔΠΕ ΒΕ  Σωτήρης Δεληκωστίδης  αγανακτισμένος  με τα γεγονότα της Περαίας  τοποθετήθηκε και ανέφερε .
" Ενημερώθηκα για τα γεγονότα και πήγα στην Περαία με σκοπό να αποσύρω τους διαιτητές και να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα .
Βέβαια δεν έφταιγαν οι άλλες ομάδες και επειδή δεν είχα απόφαση του δ.σ. επέτρεψα να γίνουν οι αγώνες αλλά πρώτη φορά συνάντησα τέτοιες συμπεριφορές από "παράγοντα" ομάδας.
Απαιτώ από την ΕΠΕΣΘ να λάβει μέτρα και την Δευτέρα θα περιμένω την απόφαση τους για να δούμε πως θα ενεργήσουμε και εμείς από εδώ και πέρα.
Εκείνο που έχω να πω είναι πως αν υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται ιατρικής βοήθειας και δεν έχουν χρήματα ,μπορεί να συμβάλει και ο ΣΥΔΠΕ ΒΕ οικονομικά ώστε να παρακολουθήσουν τις συνεδρίες που χρειάζονται¨"

Οσο αφορά για το γεγονός και απο το ρεπορτάζ έγινε γνωστό οτι την Δευτέρα η ΕΠΕΣΘ έχει συγκαλέσει έκτακτο δε για να πάρει αποφάσεις ,ενώ την ίδια μέρα συνεδριάζει και ο ΣΥΔΠΕ ΒΕ.
ΤΕΛΟΣ  έγινε γνωστό ανεπίσημα ότι και η Ελπίδα θα εκδώσει ανακοίνωση που θα καταδικάζει το γεγονός .
Εκείνο που έχουμε να πούμε προς το φιλο σωματείο της Ελπίδας είναι πως τα μέτρα λαμβάνονται άμεσα και δεν επιτρέπουν σε κανένα να εκθέτει ένα σοβαρό σωματείο όπως είναι η Ελπίδα.
Αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα .
Τώρα ένα έγγραφο με την μορφή του επικήδειου λόγου πριν την ταφή του βόλεϊ απλά θα είναι για λαϊκή κατανάλωση 
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.