ΕΠΕΣΘ ΦΩΝΑΞΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ !!!

Η Ελπίδα να χαίρεται τον μαχητικό της έφορο που προασπίζεται τα συμφέροντα του σωματείου .και κάνει μαθήματα συμπεριφοράς  ωστε ....απο μικροί οι αθλητές  πρέπει να μαθαίνουν οι αθλητές  πως να επιβιώνουν στην ζούγλα των γηπέδων ....Ο Θεός να μας φυλλάγει δηλαδή
ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ  καταστάσεις πριν τον μικρό τελικό του πρωταθλήματος Παίδων στην Περαία  που έγιναν αιτία να καθυστερήσει η έναρξη του μικρού τελικού κατά  1 1/2 ώρα !!!
Όλα ξεκίνησαν από την στιγμή που είδε ο έφορος της Ελπίδας τον διαιτητή που κατά την γνώμη του είχε αδικήσει την ομάδα του για ένα ....πιαστό και γιατί δεν επέτρεψε να καθίσουν στον πάγκο της Ελπίδας υπεράριθμοι αθλητές (πέραν των 14 ) που δεν ήταν δηλωμένοι στο ΦΑ.
Ο "έφορος" που μάλλον δεν  είχε πάρει τα χάπια του αρχικά είχε φραστικό επεισόδιο μαζί του και εξαγριώθηκε όταν ο διαιτητής επανέλαβε ότι οι υπεράριθμοι δεν θα παραμείνουν στον αγωνιστικό χώρο .
Τότε ο "ευφυέστατος" παράγοντας σκαρφίστηκε και άρχισε να καταγγέλλει ότι τον εξύβρισε ο διαιτητής ο οποίος κυριολεκτικά δεν του είχε πει τίποτα ,παρα μόνο είχε ζητήσει να μιλήσει με τον προπονητή της Ελπίδας και ο έφορος επέμενε να είναι και αυτός παρόν στην συνάντηση αυτή.
Τελικά κάλεσε την αστυνομία η οποία μπήκε μέσα στο γήπεδο και συνέλαβε !!!! τον διαιτητή με σκοπό να τον οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα Ν.Επιβατών για να του υποβληθεί μήνυση για εξύβριση και απειλή !
Οι άσχετοι αστυνομικοί δεν ήξεραν ότι δεν εισέρχονται σε αγωνιστικό χώρο να συλλάβουν διαιτητή ο οποίος και προστατεύεται με σχετικό νόμο !
Τελικά ο διαιτητής δεν οδηγήθηκε αλλά από το σοκ που έπαθε δεν ήταν σε θέση να διαιτητεύσει αντικαταστάθηκε και το παιγνίδι έγινε κανονικά .
Η συνέχεια στην ΕΠΕΣΘ που συνεδριάζει για το θέμα την Δευτέρα ,ενώ την ίδια μέρα συνεδριάζει και ο ΣΥΔΠΕΒΕ για να πάρουν μέτρα που θα αποτρέπουν στο μέλλον την δημιουργία παρόμοιων γεγονότων .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 3/11/2017

Για να δούμε τι θα γίνει με αυτή την Ελπίδα. Που τελευταία όλο μαγκιές.

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.