ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν το Final 4 Κυπέλλου Ανδρών 2016-2017, που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (18 & 19 Μαρτίου 2017), αποφάσισε να επιτρέψει την ελεύθερη είσοδο στην διοργάνωση στα Σωματεία-Μέλη της και τους ανθρώπους του αθλήματός μας.
Συγκεκριμένα, κάθε Σωματείο – Μέλος της ΕΟΠΕ, θα έχει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους Αθλητές/Αθλήτριες Μέλη των Ομάδων τους (οι αθλητές/αθλήτριες μεγαλύτεροι των 16 ετών εφόσον έχουν εκδώσει Δελτίο μέχρι 7.3.2017), τους Γονείς-Κηδεμόνες τους και τους Προπονητές των Σωματείων καθώς και στα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.
Τα Σωματεία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διοργάνωση, θα πρέπει να αποστείλουν την συνημμένη αναλυτική κατάσταση στην ΕΟΠΕ (anaptyxiako@volleyball.gr)  μέχρι την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, σημειώνοντας όλα τα στοιχεία που απαιτούνται.
Ελεύθερη είσοδο θα έχουν και οι Μη εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται στο Αρχείο Μητρώου της ΕΟΠΕ, αποστέλλοντας email στο anaptyxiako@volleyball.gr, μέχρι την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Ταυτότητας, τελευταίο ή άλλο Σωματείο).
Τέλος, παρακαλείται να αποσταλούν τα ονοματεπώνυμα και οι αριθμοί Δελτίου Ταυτότητας του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα των Σωματείων, για τους οποίους θα εκδοθούν προσωπικές προκλήσεις.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ FINAL 4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ
Λίγες ημέρες απέμειναν πριν από τη διοργάνωση του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2017 (18-19/3 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) και η ΕΟΠΕ καλεί όσους πρώην διεθνείς αθλητές και αθλήτριες επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διοργάνωση να επικοινωνήσουν μέχρι την Τετάρτη 15/3/2017 και να δηλώσουν τα στοιχεία τους. (Ονοματεπώνυμο, Στοιχεία Ταυτότητας).
Η επικοινωνία μπορεί να γίνει με email είτε στα γραφεία της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (epesth@otenet.gr) είτε  στο anaptyxiako@volleyball.gr
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.