ΕΣΠΕΔΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΠΡΕΒΕΖΑ

Αξιοπρεπής ήττα γιά την Φ.Ε.Ι στον τελευταίο αγώνα των playoffs από την Πρωταθλήτρια και αήττητη ομάδα της Πρέβεζας.

Έτσι ο στόχος της συμμετοχής στην Β΄ Εθνική κατηγορία και την επομένη χρονιά , επετεύχθη και με το παραπάνω.

Η Φ.Ε.Ι. αγωνίσθηκε χωρίς την λίμπερό της (Ζεγγίνη) και την βασική της ακραία (Σεβαστιάδου) , επιστράτευσε ακόμη και κορίτσια

που είχαν πολύ χρόνο να αγωνισθούν , ώστε να τιμήσει την φιλοξενούμενη ομάδα της Πρέβεζας και να την βοηθήσει να κάνει

ένα δυνατό τέστ πρίν το μπαράζ γιά την διεκδίκηση της ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία.

Στο πρώτο σέτ η ομάδα της Πρέβεζας πήρε από την αρχή κεφάλι , συνέχισε να διατηρεί σταθερά διαφορά αρχικά 17-13 ,  αργότερα η ΦΕΙ πλησίασε 21-18 και μιά σειρά χαμένων σερβίς και λαθεμένων επιθέσεων έδωσε το σέτ στην Πρέβεζα 25-18.

Στο δεύτερο σέτ αρχικά η Πρέβεζα πήρε μιά διαφορά 13-6 , η ΦΕΙ ανέτρεψε το σκηνικό , προηγήθηκε μάλιστα με 14-13 , η Πρέβεζα προγήθηκε ξανά με 21-18 και πήρε το σέτ με 25-20.

Στο τρίτο σέτ , λίγο οι αλλαγές του προπονητή της Πρέβεζας , λίγο η αλλαγή πασσαδόρου από την ΦΕΙ και η αποφυγή λαθών από την Γιαννιώτική ομάδα , έφεραν την ΦΕΙ να προηγείται 12-5 και αργότερα 17-6 , εκεί η Πρέβεζα ανασυντάχθηκε , αγωνίσθηκαν ξανά  οι βασικές αθλήτριες , πλησίασε 21-18 , ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση προηγούμενη με 25-24 , αλλά η ύσταση προσπάθεια των κοριτσιών της ΦΕΙ της  έδωσε το μοναδικό σέτ του αγώνα με 27-25.

Στο τέταρτο σέτ η κόπωση κυρίως των αθλητριών της ΦΕΙ που είχαν μεγάλη αγωνιστική αποχή ήταν εμφανέστατη  , περιθώρια αντικατάστασης δεν υπήρχαν , έτσι και μόνο ότι έφθασε στους 14 πόντους ήταν κατόρθωμα .

Φιλ. Πρέβεζας (Ζήσης Πολύκαρπος) Ντάκουλα, Πιέτα,  Κοσμίδου Άννα, Κουτσογιαννοπούλου, Ντούσκου, Σιούκα, Κοσμίδου Βασ.(λίμπερο), Τσιούρη, Στεφανή, Άρμπυρου, Τσάλα, Σακκά.

Φ.Ε.Ιωαννίνων (Καλογήρου Δημήτρης) Λαγού, Γκουντουβά, Καλογήρου, Χριστοδούλου, Πάνο, Τσαγκογιάννη, Μπάκα(λίμπερο), Τζαβάρα.

Τηρώντας το έθιμο , πρίν την έναρξη του αγώνα , οι αρχηγοί των ομάδων , αλλά και οι "αντίπαλοι" προπονητές , τσούγκρισαν τα Πασχαλινά αυγά .

Τελειώνοντας ο αγώνας , ο Πρόεδρος , ο προπονητής και οι αθλήτριες της ΦΕΙ ευχήθηκαν στην ομάδα της Πρέβεζας , καλή τύχη στο μπαράζ της ανόδου .
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.