Τουλάχιστον 3.000 € το κέρδος για τα σωματεία από το πρόγραμμα μετρήσεων. (ΜΠΑΚΑΡ)

Στην συνάντηση της Παρασκευής 26/5 στη Θεσ/νίκη, αναλύθηκε στους προπονητές και παράγοντες των σωματείων της ΕΠΕΣΘ,  η συνεργασία ΕΟΠΕ – Ατέρμονα για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα μετρήσεων  και το κέρδος που θα έχουν τα σωματεία από αυτήν.
Στο πρόγραμμα αυτό θα μπορούν να πάρουν μέρος αγόρια και κορίτσια γεννημένα τα έτη 2006-2008.
Τον πρώτο χρόνο ο σχεδιασμός  είναι να συμμετέχουν αθλητές-τριες από τα σωματεία της ΕΠΕΣΘ, ενώ ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι μέσα σε τρία χρόνια που θα διαρκέσει το πρόγραμμα, να πάρουν μέρος παιδιά από όλη τη Βόρειο Ελλάδα,, ενώ από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα εφαρμοστεί και στη Νότιο Ελλάδα!

Ανεξάρτητα από τα οφέλη που θα έχει η ΕΟΠΕ από αυτή τη συνεργασία, προετοιμασίες  Εθνικών ομάδων, διακλιμακιακά πρωταθλήματα, συγκεντρωτικές προπονήσεις κ.α. τα σωματεία θα έχουν τα παρακάτω ευεργετήματα.
Η μεταφορά είναι ευθύνη του αθλητικού κέντρου και θα γίνεται με  δικά του λεωφορεία. Η μετακίνηση θα είναι από το γυμναστήριο του συλλόγου και η επιστροφή πάλι σ αυτό.
Όλα τα παιδιά  των παραπάνω ηλικιών και μέσα από τις μετρήσεις των ΠΟΠ, την παρακολούθηση των Εθνικών προπονητών των Αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων και  μέσα από αγώνες που θα δίνουν με ομάδες από όλη τη Βόρειο Ελλάδα, θα επιλεγούν τα καλύτερα και θα ειναι αυτά που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες  Παμπαίδων – Παγκορασίδων μετά από τρία χρόνια.
Οι μετρήσεις καθώς και   η επεξεργασία τους, θα γίνονται με την επιστημονική υποστήριξη των ΤΕΦΦΑ Θεσ/νίκης και Κομοτηνής!

Μην ξεχνάμε ότι οι επιλογές για τους αθλητές και αθλήτριες  που θα στελεχώσουν  τις παραπάνω Εθνικές ομάδες (γεν 2004-05)  πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο.

Επίσης η ΕΟΠΕ  θα παράσχει υλικοτεχνική υποδομή στις ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα. (μπάλες, φιλέδες,  εξοπλισμό  Μίνι Βόλεϊ κ.α)

Στον προγραμματισμό είναι να  αποζημιώνονται  οι προπονητές  που θα συνοδεύουν τα παιδιά των σωματείων τους και θα βοηθούν τους ΠΟΠ στις μετρήσεις!

Εάν προσθέσουμε όλες αυτές τις παροχές του προγράμματος στα σωματεία που θα συμμετέχουν   με 20 παιδιά τουλάχιστον, το συνολικό κέρδος  ξεπερνά τις 3.000 €!

Να διευκρινιστεί ότι το πρόγραμμα είναι "ανίχνευση ταλέντων" και σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθιστά τις ακαδημίες των συλλόγων!
Τα σωματεία και οι γονείς δεν δίνουν για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα,  ούτε ένα ευρώ!  


Αυτό που έχει σημασία και επείγει, είναι τα σωματεία να πείσουν τους γονείς των παιδιών, των ηλικιών που δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να καταθέσουν αιτήσεις έως τις 15 Ιουνίου.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να  βρείτε στη σελίδα του ΑΤΕΡΜΟΝΑ www.atermongroup.gr  με ένδειξη ανίχνευση  ταλέντων στο Βόλεϊ.
Τηλεφωνο επικοινωνίας:  2341064793
Εmail: athletic@atermongroup.gr

Μπάμπης Καρασαρλίδης.
(Όποιος έχει απορίες, το τηλέφωνο μου: 6947812894 (μηνύματα δεν έχει) 

Υ.Γ. 1 Μόνο για τη δυνατότητα που θα έχουμε σαν Προμηθέας Πυλαίας, μέσα από τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα και  να δώσουμε με δωρεάν μεταφορά, φιλικά παιχνίδια με ομάδες από μακρινές περιοχές και όχι πάντα με τις ίδιες κοντινές έως τώρα λόγω οικονομικής στενότητας, μου αρκεί.

Υ.Γ. 2 Μέσα από τις πολλές επισκέψεις στο αθλητικό κέντρο ( τουλάχιστον 10) που θα έχουν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες,  θα αγαπήσουν το άθλημα,  θα νιώσουν από νωρίς την έννοια της αποστολής του αγώνα, την  ομαδικότητα, την φιλία, την επαφή,  την σύγκριση και την ευγενή άμιλλα  με αντίστοιχα παιδιά τις ηλικίας τους και πολλά άλλα!

Υ.Γ. 3 Από τυπογραφικό λάθος, δεν αναφέρεται στο φυλλάδιο η επιστημονική στήριξη και του ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.