"ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΛΑΝ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ-ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ-ΤΟΥΣ ΠΗΓΑ 300,000 ΕΥΡΩ "!

ΧΘΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ  στην κυρία που βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια στο τμήμα μαρκετινγκ της ΕΟΠΕ  η οποία μας διευκρίνησε με μηνυμα της τα εξής και εμείς οφείλουμε για αποκατάσταση της αλήθειας να τα αναφέρουμε .
Μα είπε λοιπόν οτι δεν απολύθηκε απο το Λούνα Πάρκ (χορηγό τότε της ΕΟΠΕ) αλλά παραιτήθηκε ,οτι στην ΕΟΠΕ προσλήφθηκε κατόπιν διαγωνισμού που έλαβε μέρος ,ο μισθός της είναι 1000 ευρώ και ποσοστά μπόνους ,αλλά δεν παίρνει τον μισθό της γιατί δεν της τον δίνουν  ,οτι τα ενσημα της τα κολάει η ίδια και οτι στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων που εργάζεται στην ΕΟΠΕ οτι έχει πάει απο διαφημίσεις-χορηγίες το ποσό των  300.000 ευρώ .
Αυτή είναι η τοποθέτηση της κυρίας την οποία δεν έχουμε καμία πρόθεση να μην αποδεχθούμε αλλά τα ερωτήματα μένουν για την προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΠΕ
1. Με ποιό σκεπτικό προχώρησαν σε διαγωνισμό για την πρόσληψη υπαλλήλου με αντικείμενο το μάρκετινγκ και δεν έκαναν μία σύμβαση με διαφημιστικά γραφεία και με αμοιβή έναντι παροχής υπηρεσιών (ποσοστά)
2 Αφού ήξεραν οτι το 2016 θα γινόταν εκλογές γιατί η σύμβαση  δεν ήταν ορισμένου χρόνου και εξακολουθεί να είναι σε ισχύ.
3 Εφόσον το γραφείο μάρκετινγκ έφερε στην ΕΟΠΕ το προαναφερόμενο ποσό γιατί δεν εκπληρώθηκαν οι υποχρεώσεις απέναντι στον υπάλληλο ;
Το ερώτημα παραμένει προς τους δύο συμβούλους να ρίξουν φώς στην συγκεκριμένη απόφαση της προηγούμενης διοίκησης .

ποσοστιαία

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.