«Δεν εμφανίστηκε ουδείς – Κλείσιμο του τμήματος προ των πυλών»

Ανακοίνωση του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ προς πάσα κατεύθυνσηΗ ανακοίνωση του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ:

Πραγματοποιήθηκε χθες Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του Συλλόγου και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση έως την Δευτέρα 15/05/17 όσον αφορά την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη του Τμήματος Βόλεϊ.

Να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι απ’ όλους τους Επενδυτές- Λεφτάδες που παρουσίαζαν κάποιοι μέσω Facebook ότι θα ερχόταν και θα έπαιρναν την ομάδα Δεν εμφανίστηκε ουδείς.

Για τελευταία φορά κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου σε όποιους ενδιαφέρονται πραγματικά να παρουσιάστουν.

Την Τρίτη 16/05/17 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την Εκλογή Καινούργιου Διοικητικού συμβουλίου.
Εάν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν προκύψει Διοικητικό Συμβούλιο το κλείσιμο του τμήματος φαντάζει προ των πυλών.

Όπως είχε ανακοινώσει το ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες (24/4), η χθεσινή ημέρα θα ήταν ημέρα γενικής συνέλευσης για την επόμενη… μέρα του συλλόγου.
Η προθεσμία για εκδήλωση ενδιαφέροντος έληγε χθες (8/5), αλλά -δυστυχώς- δεν υπήρξε κανέναν απολύτως ενδιαφέρον, καμία πρόταση.
Αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη άμεσα, επόμενη ημέρα στο βόλεϊ ΔΕΝ θα υπάρχει! Δόθηκε μια μικρή παράταση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, αλλά δε φαντάζει απίθανο και το… λουκέτο σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάτι θετικό.
Υ.Γ. Πραγματικά είναι κατάντια μια ομάδα με 5 Πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 4 Σούπερ Καπ και τόσες ευρωπαϊκές διακρίσεις να έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα.
Υ.Γ1. Δυστυχώς μόνο εννιά άτομα (!) έδωσαν το παρών στη χθεσινή συνέλευση. Μόνο εννιά.
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ  ΄λίγο-πολύ η πορεία του "2015" κρίμα να βάλει λουκέτο που είναι πλέον ορατό .Στον Ηρακλή θα βρούνε τον δρόμο τους μόλις τελειώσουν και τα μπαράζ του μπάσκετ και να ανέβει η ομάδα στην Α1 .
Εφόσον παραμείνουν οι υγιείς παράγοντες που θέλουν πραγματικά ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του ,έχουν έτοιμη και την λύση για το βόλεϊ μετά τους απαραίτητους ελέγχους.
Αρα μέχρι τέλος Μαΐου θα γνωρίζουμε τι είδους Ηρακλής θα υπάρχει 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.