ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΧΑΝΘ

ΟΙ "5" ομάδες γυναικών που αρνήθηκαν την πρόταση της ΕΟΠΕ να ενταχθούν στην Pre League  είναι πυρ και μανία κατά της ΧΑΝΘ η οποία δεν ακολούθησε την "γραμμή Θεσσαλονίκης " αν και όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι ξ ομάδα της αδελφότητας στις πληρωμές αφού οι προπονητές της ομάδας γυναικών δεν πληρώθηκαν από τον Ιανουάριο ,ενώ τις περσινές μεταγραφές επειδή δεν μπορούσε να τις πληρώσει η ομάδα τις πλήρωνε ο ίδιος ο προπονητής (Χριστόπουλος) από χορηγίες που είχε βρει ο ίδιος !!!!!
Τα βέλη όμως στρέφονται και κατά του "λεφτά" Ντινόπουλου που με δήλωση του είπε ότι θα πληρώσει όλα τα έξοδα που απαιτούνται για την κατηγορία γιατί τιμάει τον ιδρώτα των κοριτσιών (που έμειναν) ενώ ξέχασε ότι είναι και πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ  και έχει αδειάσει τα σωματεία που εκπροσωπεί κάτι που σηματοδοτεί την μελλοντική συμπεριφορά των "5" απέναντι στον πρόεδρο που αδιαφορεί για το μέλλον των ομάδων της ΕΠΕΣΘ και ενδιαφέρεται καθαρά και μόνο για την ομάδα του .
ΕΚΕΙΝΟ όμως που εξόργισε περισσότερο είναι οτι χαρακτήρισε "ανήθικα και ανακόλουθα" όλα τα σωματεία σε αντίθεση με την ΧΑΝΘ !
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 5/31/2017

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΝΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ) ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΝΟΣ...

Νικολαος είπε... 5/31/2017

Και ο δραμπας εφερε το σερλοκ! Και βοηθησαν και αλλοι μεσα στην ομαδα. Φετος ομως θα βρεθουν χρηματα;;;;

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.