Κώστας Αρσενιάδης: «Μας στοίχισε το δεύτερο σετ»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός παραδέχθηκε ότι η Ολλανδία ήταν καλύτερη, ωστόσο στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο χαμένο δεύτερο σετ…

Αναλυτικά ο Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Ολλανδία, που ήταν καλύτερη. Παρόλα αυτά μπορούσε να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι αν κερδίζαμε το δεύτερο σετ., κι ας ήταν καλύτερη. Έπρεπε να πιέσουμε στο σερβίς για να απομακρύνουμε μια ψηλή ομάδα από το φιλέ. Η πίεση στο σερβίς μας οδήγησε σε αρκετά λάθη και μας απορρύθμισε. Για να κάνεις την υπέρβαση πρέπει να ρισκάρεις. Πρέπει να παίζουμε δύσκολα παιχνίδια, μαθαίνουμε μέσα από αυτά. Και μέσα από τις ήττες μαθαίνουμε. Πιστεύω στο πρώτο σετ υπερεκτιμήσαμε την Ολλανδία. Μας στοίχισε πολύ που δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Από την πλευρά του ο Θάνος Τερζής είπε: «Έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε όταν προηγηθήκαμε 22-28, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όλα θα ήταν διαφορετικά αν κάναμε το 1-1. Στη συνέχεια όπως ήταν λογικό δεν είχαμε καλή ψυχολογία. Συνεχίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα. Χάθηκε μια ευκαιρία, αλλά μπορούμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.