ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ -Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ήττα της Εθνικής που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το πλεονέκτημα του 2-0 για να οδηγηθεί σε θλιβερό αποκλεισμό έκλεισε και η πρώτη αγωνιστική περίοδος με την νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ έστω και αν είναι μόλις ενα εξάμηνο στο τιμόνι.
Τι έγινε ; προσπαθώντας να κάνουμε εναν απολογισμό στον πρώτο χρόνο της διοίκησης Καραμπέτσου ;
Τίποτα.
Όλα ήταν σε εξέλιξη ,δεν μπορούσαν να γίνουν παρεμβάσεις ,αλλά ούτε και πάρθηκαν εκείνες οι αποφάσεις που θα οδηγούσαν στην επανεκκίνηση της ΕΟΠΕ που επιθυμούν στο σύνολό τους τα σωματεία που έδειξαν εμπιστοσύνη στο όνομα του διεθνή διαιτητή Γιώργου Καραμπέτσου και τους συνεργάτες του.
Πριν αναχωρήσει η Εθνική για την Ολλανδία ο ίδιος ο πρόεδρος είπε ότι πολλά θέματα της ομοσπονδίας έμειναν πίσω γιατί η διοίκηση αλλά και ο ίδιος προσωπικά ήταν εγκλωβισμένοι στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν με καθημερινές διαταγές πληρωμής,αγωγές και άλλου είδους πιέσεις που δεχόντουσαν από τους πιστωτές και από χρέη που άφησαν ο Μαυρομάτης και η παρέα του που σύμφωνα με τα λεγόμενα ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια !
Ο Καραμπέτσος κατάλαβε και ξέρει ότι κάτι δεν πάει καλά και όπως είπε το οικονομικό πλέον παίρνει τον δρόμο του και η ΕΟΠΕ όπως και και όταν μπορεί θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στα αιτήματα των πιστωτών και ότι είναι απαγορευτικό πλέον να δημιουργηθούν νέα χρέη.
Στην προσπάθεια αυτή έχει να προσκομίσει τρεις χορηγίες για δωρεάν προετοιμασίες των Εθνικών ομάδων και πλέον έχει μπει σε φάση εκτέλεσης και το υπόλοιπο σχέδιο για την διάσωση του βόλεϊ όπως το είχε προγραμματίσει.
Ο Ιούνιος επομένως για την ΕΟΠΕ είναι ο μήνας της λήψης αποφάσεων και ανάληψης καθηκόντων από τους συμβούλους ,γιατί καλοί οι υπάλληλοι αλλά δεν κρίνονται οι υπάλληλοι αλλά οι εκλεγμένοι σύμβουλοι που πρέπει να αποδείξουν της τιμής που έτυχαν από τα σωματεία ψηφοφόρους .
Στα αρνητικά της διοίκησης καταγράφεται  το θέμα των ΠΟΠ.
Είπαμε εδώ λέμε τα καλά και τα άσχημα.
Πραγματικό αλαλούμ με την επιτροπή ανάπτυξης να μην έχει το σθένος να πάρει μία ρεαλιστική απόφαση.
Ας ελπίσουμε πως τώρα που τελειώνει η σχολική χρονιά και οι αποσπάσεις ότι θα επανέλθουν τα πράγματα σε φυσιολογικά επίπεδα.
Το παρακολουθούμε το θέμα και θα έχετε την ενημέρωση που πρέπει .
  • Έμα  άλλο θέμα που πρέπει να αναφέρουμε είναι οι έντυπες φωνές της αντιπολίτευσης .
Στο θέμα των ΠΟΠ  είπαμε έχουν δίκαιο ,αλλά φωνάζουν για να μην φύγει κανένας ΠΟΠ απο τις δικές τους επιλογές .
Δηλαδή η διοίκηση να μην έχει την δική της άποψη και να συνεχίσει να λειτουργεί με τους δικούς της  γιατί τα καημένα τα παιδιά θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους για να παίρνουν τον μισθό τους ενώ μέχρι τώρα τους τον έστελναν στο σπίτι ....
Οι αντιπολιτευόμενοι λοιπόν ξαφνικά θυμήθηκαν και την ανύπαρκτη ΕΠΕΣΘ που λένε είχε ελλειπή ενημέρωση και μπλα...μπλά ...εκεί κουμάντο κάνει ο "γαμπρός" και έχει υποτακτικό και "γλάστρα"
και δεν μπορούν οι δυο τους να μοιράσουν δυο γαϊδάρων άχυρα !
Την χρονιά που πέρασε σημάδεψαν πολλές και λανθασμένες αποφάσεις που δείχνουν ανικανότητα διενέργειας διοίκησης ,αλλά παράλληλα τροφοδοτούν και τον πυρήνα της αντιπολίτευσης με αρνητικά σχόλια λες και είναι ικανοί να προσφέρουν στο άθλημα .
Τρεις περιπτώσεις θα σας αναφέρω 1.Επανάληψη αγώνα για εσκεμμένη διακοπή ηλεκτροδότησης 2.Φιάσκο Περαίας στο παιδικό με παράγοντα που εξακολουθεί να εκπροσωπεί την Ελπίδα Αμπελοκήπων 3 Αδιαφορία για συνθήκες διεξαγωγής αγώνων Παγκορασίδων στο  γήπεδο του Αρη .
Η αντιπολίτευση λοιπόν για να δώσει έμφαση στον χθεσινό αποκλεισμό ανακάλυψε ότι φταίει η απώλεια ανανέωσης της συμφωνίας με στοιχηματική εταιρία που θα έφερνε στο ταμείο της ΕΟΠΕ κάποια χρήματα.
Σίγουρα δεν είναι καλό που χάθηκαν τα χρήματα και δεν γνωρίζουμε σε ποιο επίπεδο είναι επαφές και με άλλες στοιχηματικές εταιρίες με στόχο την λήψη καλύτερου συμβολαίου αλλά επειδή έχουμε και μνήμη αλλά και βλέπουμε τα αποτελέσματα μπροστά μας θα ρωτήσουμε όλους τους αντιπολιτευόμενος .
Θυμάστε εκείνη την μνημειώδη συμφωνία  που είχανε  κάνει με το λούνα παρκ το οποίο είχανε φθάσει ακόμη και να διαφημίζεται παρέχοντας διαφημιστικά κουπόνια στους μικρούς αθλητές βόλέϊ ; με 3 ευρώ είσοδο ;;;;
Ναί ;
Θυμάστε ασφαλώς και την θέση του LIBERO VOLLEY  για αυτήν την "τεράστια" επιτυχία που είχατε η οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να σώσει το βόλεϊ .
Εσείς όμως γιατί είστε καλοί άνθρωποι φροντίσατε να αποκτήσετε με "μεταγραφή" την υπεύθυνη του μάρκετινγκ του Λούνα Πάρκ την οποία και απέλυσαν ,για να μην μείνει χωρίς δουλειά και εσείς οι καλοί άνθρωποι με ξένα λεφτά (της πολιτείας) της προλάβατε με υπέρογκες μηνιαίες αποδοχές που μαζί με ένσημα κλπ φθάνει τις 2.000 για να είναι η διευθύντρια του ανύπαρκτου  γραφείου μάρκετινγκ της  ΕΟΠΕ ....και φυσικά από τότε έτρεχαν οι εταιρίες για να προσφέρουν χορηγίες ...
Πάτε καλά ρε σείς ;
Πήγατε να πάρετε 5 ευρώ από το λούνα πάρκ και φορτωθήκατε το παλτό ;
Οι δύο σημερινοί σύμβουλοι που ήταν και τότε ,ας μας πούνε ποιος πρότεινε την κυρία αλλά και τους λόγους που έκριναν ήταν απαραίτητη η πρόσληψή της αλλά και τι πρόσφερε σε ευρώ στο ταμείο της ΕΟΠΕ στο διάστημα που διευθύνει το τμήμα μάρκετινγκ .
Καιρός είναι να βγούνε και  κάποια άπλυτα στην φόρα για να ξέρουμε και εμείς τι παιζόταν εκεί μέσα παιδιά από την Θεσσαλονίκη ,το Ρέθυμνο και το Μαρκόπουλο    

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.