ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΣΠΕΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαϊου ολοκληρώθηκε η Τελική Φάση Παμπαίδων της Ένωσής μας, αγων.περ. 2016-17, στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης.
Την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό εξασφάλισαν τα σωματεία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ καθώς επικράτησαν στους ημιτελικούς αγώνες επί των ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ αντίστοιχα.
Την 1η θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή για 3η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ κερδίζοντας τον οικοδεσπότη ΑΟΝ Αργυρούπολη.
Αναλυτικά :
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-1(18-25,25-23,25-17,25-15)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ(Κυριακάκης): Ζωγραφάκης(αρχ),Δασκαλέρος,Μπαραμπάτης,Στράτος Απ.,Σαπουτζής,Μαζωνάκης(Μπακοδήμος,Μαλατράς,Ρούσσας,Μάρτος,Χατζηκλημάνογλου, Στράτος Αθ.,Κουτρούλης,Βιδάλης).
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ(Βρεττός): Γεωργακόπουλος Ιωαν.(αρχ),Κατσαρός,Γεωργακόπουλος Στ.,Σάκουλης,Καλατζής,Καμπουράκης(Παντελής,Γεροβασίλης,Καλπιάς,,Γεωργακόπουλος Μιχ.,Μωραϊτης).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ,ΜΠΕΝΙΣΗ,ΜΗΤΡΟΥΣΗ
Στον μικρό τελικό την 3η θέση κατέκτησε ο ΑΟΝΣ Μίλων αφού επικράτησε της ΓΣ Πετρούπολης με 3-0 (25-4,25-18,25-9).
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ(Γεωργούντζος,Αποστόλου):Χάκας(αρχ),Χρυσοστόμου,Λούβρος,Αναγνωστόπουλος Ν.,Πλιώτας,Καφούρος,(Αναγνωστόπουλος Μ.,Σαμαρτζής,Φραγκιαδής,Στάμπελος ,Παπαδάκης,Λώλι,Πυρομάλλης,Κωνσταντακόπουλος).
ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ(Χαραλάμπους):Δαλέτζας(αρχ),Αναστασόπουλοςς,Περιστεράκης,Σταθοκώστας,Παπαδόπουλος,Μουτσούλας(Τσιουράλης,Βαγενάς,Βασιλάκος,Τζαβάνι,Παπαγεωργίου,Γλυνός)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΠΕΝΙΣΗ.ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ,ΜΗΤΡΟΥΣΗ
Μετά τη λήξη του τελικού, απονεμήθηκαν Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες.
Επίσης κατόπιν ψηφοφορίας βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές της τελικής φάσης :
Καλύτερος πασαδόρος: ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
Καλύτερος επιθετικός: ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
Καλύτερος υποδοχέας: ΣΑΚΟΥΛΗΣ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Καλύτερος μπλοκέρ: ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
MVP: ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Γεν.Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ και ΕΣΠΕΔΑ κ.Χαλβατζής.ο ταμίας της ΕΣΠΕΔΑ κ. Ξοφάκης και το μέλος της Ενωσης κ. Ιατρόπουλος, ο συνεργάτης της Εθν.Παμπαίδων (Αθήνας) κ. Λακασάς καθώς και ο ΠΟΠ του κλιμακίου αγοριών ΕΣΠΕΔΑ κ. Πλήθης.
Επίσης η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί και τα τέσσερα σωματεία ΓΣ Πετρούπολη, ΑΟΝΣ Μίλων,Ολυμπιακό ΣΦΠ και ΑΟΝ Αργυρούπολη καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο γονείς, αθλητές, παράγοντες, προπονητές και διαιτητές για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.