ΕΣΠΕΚΕΛ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΑΓΩΝΑ

Ο ΓΣ ΒΟΛΟΥ διαμαρτύρεται για κακό ρισμό αγώνα απο την ΕΣΠΕΚΕΛ .
Δείτε παρακάτω τους λόγυς της διαμαρτυρίας
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ VOLLEY(όλα τα τμήματα)
15 ώρες ·
Για τους φίλους μας κοινοποιούμε το έγγραφο που στείλαμε στην ΕΣΠΕΚΕΛ και φυσικά δεν απάντησαν ακόμη.Εμείς θα περιμένουμε...
Προς ΕΣΠΕΚΕΛ ΒΟΛΟΣ 9 ΜΑΙΟΥ 2017
ΘΕΜΑ: Απάντηση σε EMAIL που λάβαμε την Τρίτη το απόγευμα 9 Μαΐου 2017.
Σήμερα 9 Μαΐου 2017 το απόγευμα λάβαμε ένα email για να μεταβεί η ομάδα γυναικών στη Λάρισα την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και να συμμετέχει στο από αναβολής αγώνα με τον Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ για την 3η αγωνιστική του β γύρου στο ειδικό τουρνουά ανόδου από την τοπική κατηγορία στη Β Εθνική .
Ζητούμε την αναβολή για την συγκεκριμένη ημερομηνία ,καθώς η ομάδα μας αποτελείται από 4 γυναίκες και το υπόλοιπο ρόστερ συμπληρώνουν κορασίδες και παγκορασίδες, για τους λόγους που αναφέρουμε παρακάτω:
1---- Αρχίζουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις των Λυκείων την Πέμπτη 11 Μαΐου και θα διαρκέσουν ως την 31 Μαΐου κάθε μέρα. Σε ερώτηση των αθλητριών του Λυκείου τι γράφετε απάντησαν ότι ξεκινούν Πέμπτη πρωί και όλες δίνουν και την Παρασκευή.
2----Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε τις εξετάσεις των Lower.
3----Τα καταστήματα στο Βόλο είναι ανοιχτά το απόγευμα της Πέμπτη, σε αντίθεση με αυτά της Λάρισας και έχουμε εργαζόμενες αθλήτριες.
Για τους παραπάνω λόγους δεν μπορούμε να χαλάσουμε και να διακινδυνέψουμε πρώτα τον προγραμματισμό των αθλητριών-μαθητριών και των οικογενειών τους με τα φροντιστήρια ,τη μελέτη τους και στο τέλος μία πιθανή αποτυχία στην εξέταση του σχολείου την επόμενη ημέρα, και δεύτερον την εργασία των εργαζομένων. Τέλος όπως γνωρίζετε σε ένα αγώνα εκτός έδρας χρειάζεται χρόνος για το ταξίδι και έχει κούραση από το παιχνίδι. Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την κατανόηση σας.
Αναμένουμε την απάντηση σας.
Υ.Σ.Το έγγραφο θα σταλεί και υπογραμμένο από το πρόεδρο την Τετάρτη το πρωί.Ψύχραιμα θα περιμένουμε τις εξελίξεις και θα τοποθετηθούμε.
Οι τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες πριν τη μετάβαση στη Λάρισα μπας και ακούσουν ψύχραιμες φωνές .Τα υπόλοιπα βάση προκήρυξης θα αναλυθούν προσεχώς .Θέλω ακόμη να τονίσω το ηθικό των αθλητριών που είναι ακμαίο και δυναμωμένο.Μόνο 20 ετών έχει μέσο όρο αυτή η ομάδα, το μέλλον τους ανήκει και έχει χαλάσει τα σχέδια των Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ και Α.Ο.ΙΤΕΑΣ που θέλουν με όλα τα νόμιμα και μη νόμιμα μέσα να ανέβοουν κατηγορία....
ΑΠΟ Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
ΠΡΟΣ ΕΣΠΕΚΕΛ ,ΑΓΩΝΟΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΟΛΟΣ 11-5-2017
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
ΑΡΘΡΟ 2ο
Εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ΕΝΩΣΕΙΣ/ΤΕ
Τα καθήκοντα των Ενώσεων και των τοπικών επιτροπών για τα πρωταθλήματα που διεξάγονται με ευθύνη στην περιφέρεια τους είναι:
……..
β) καταρτίζουν πρόγραμμα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων που διοργανώνουν μέσα στα χρονικά περιθώρια που καθορίζονται από τη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων τα οποία υποχρεωτικά κοινοποιούν στην ΕΟΠΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΊΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.
γ) Εντός 8 ημερών μετά την ολοκλήρωση των αγώνων κάθε αγωνιστικής ημέρας κάθε πρωταθλήματος θα πρέπει να στέλνουν στην ΕΟΠΕ αντίγραφο των Φύλλων Αγώνων για επεξεργασία της αγωνιστικής δραστηριότητας από την ΚΕΠ και την τεχνική Επιτροπή.
Άρθρο 11ο
….4) Τα προγράμματα όλων των πρωταθλημάτων ανακοινώνονται στα ενδιαφερόμενα σωματεία:
α) Τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την έναρξη κάθε πρωταθλήματος ή 8 ημέρες για τη συνέχιση προγράμαμτος.
β) την έναρξη πριν από Τουλάχιστον 5 ημέρες κάθε αγώνα σε κάθε άλλη περίπτωση (καθορισμός αγώνα μετά από αναβολή ή μετάθεση κλπ) και προκειμένου για τηλεοπτική μετάδοση 8 ημέρες πριν .ΕΚΤΟΣ από περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή ειδικές καταστάσεις που προκύπτουν και δεν είναι εφικτό να διεξαχθούν ομαλά τα κατά τα οποίες δεν τηρούνται τα χρονικά όρια , η προβλεπόμενη σειρά κλπ. πρωταθλήματα
ΑΡΘΡΟ 20
Αναβολές Αγώνων
Δυστυχώς καμία αναβολή που έγινε και τη δεχτήκατε δεν υπόκειται στο άρθρο 20 και ποτέ δεν αιτιολογήσατε το λόγω αναβολής εγγράφως στο email των σωματείων.
Επειδή τα χρονικά περιθώρια μετά το τελεσίγραφο το 48 ωρών που δώσατε πιέζει για τον αγώνα τη Πέμπτη 11-5-2017 με Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ δίνουμε τα εξής γρήγορα συμπεράσματα:
1. Αν η ΚΕΠ της ΕΟΠΕ έπαιρνε κάθε 8 ημέρες τα αποτελέσματα των αγωνιστικών θα έβλεπαν ότι στις πρώτες 4 αγωνιστικές μόνο ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ΕΠΑΙΖΕ τους ΑΓΩΝΕΣ και ίσως να κάνανε έλεγχο γιατί αυτό γίνεται; Θα είχαμε ένα 1ο φίλτρο για συμμόρφωση των δοικούντων της ΕΣΠΕΚΕΛ….
2. Είναι αρκετό το διάστημα των 2 ημερών ; Είναι αυτά που αναφέρεται λόγοι ανωτέρας βίας; Με άλλη Ένωση που επικοινωνήσαμε είδαν όχι λόγοι ανωτέρα βίας αλλά ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ και όχι κατάλληλη προσοχή μετά τις τόσες αναβολές και όχι νομιμότητα που δεν ενημερώσανε όπως όφειλαν στην ΚΕΠ της ΕΟΠΕ σε 8 ημέρες για να λάβουν τις απαραίτητες συστάσεις που θα έβαζαν τα πράγματα στη σειρά τους .Αυτά για αρχή αφού ο χρόνος μας πιέζει…. Θα επανέλθουμε
ΜΕ ΤΙΜΗ Ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ είπε... 5/12/2017

Η αναφορά του παραπανω κειμένου στα Σουφλαρια είναι ατυχής. Τα Σουφλαρια δεν συνομωτουν με κανέναν. Παίζει τους αγώνες μέσα στα γήπεδα.

Ανώνυμος είπε... 5/13/2017

Είτε με συνομωσία είτε χωρίς η ουσία είναι ότι ο αγώνας ορίστηκε σε ημέρα εργάσιμη για το Βόλο και όχι για την Λάρισα.Η ανακοίνωση του αγώνα στο site του συλλόγου των Α.Ο Σουφλαρίων είναι πολύ πιο πριν σταλεί email στον Γ.Σ Βόλου.Ο Γ.Σ Βόλου έπαιξε όλα τα παιχνίδια του χωρίς να ζητήσει αναβολή και χωρίς να πάρει στα χαρτιά κανένα παιχνίδι, αντίθετα με τις υπόλοιπες ομάδες.
Ο Α.Ο Σουφλαρίων είχε την καλύτερη ομάδα στους αγωνες κατάταξης απλά δεν δόθηκε στον Γ.Σ Βόλου η δυνατότητα να διεκδικήσει με ίσους όρους το μικρό ποσοστό που είχε για την νίκη.
Καλή επιτυχία στην Β Εθνική και χαιρετισμούς στην αγαπημένη σας Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕΛ

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.