«Ντου» της εισαγγελίας στο κλειστό του Ρέντη!

Πρωτόγνωρες εικόνες στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου μετά από εντολή της εισαγγελίας καταγράφονται εξονυχιστικά οι εικόνες από τα επεισόδια μετά το τέλος του πέμπτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Πρωτοφανείς εικόνες στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» έπειτα από το τέλος του 5ου τελικού του πρωταθλήματος βόλεϊ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Έπειτα από παρέμβαση και εντολή της εισαγγελίας, δύο άνθρωποι έφτασαν στο κλειστό του Ρέντη και καταγράφουν εξονυχιστικά όλες τις εικόνες από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του ματς που έχρισε τον Δικέφαλο του Βορρά πρωταθλητή Ελλάδας.

Οι άνθρωποι που έφτασαν στο γήπεδο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσαν εντολή να μην πειραχτεί κανένα αντικείμενο από αυτά που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κάνουν πλήρη καταγραφή με φωτογραφικές μηχανές και την υλικών ζημιών που έχουν γίνει στο κλειστό γυμναστήριο.

Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη κίνηση για αθλητικό αγώνα ομαδικού σπορ και προφανώς πρέπει να έχει σχέση με την έκρηξη βίας στους αγωνιστικούς χώρους το τελευταίο χρονικό διάστημα στα ελληνικά γήπεδα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.