Θα καλέσουμε το ΔΝΤ στην ΕΟΠΕ;

Του Στάθη Νικολούζου


Στα πλαίσια της παρουσίασης των προπονητών για τις εθνικές ομάδες ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος ανέφερε όπως ήταν αναπόφευκτο για πολλοστή φορά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία.
Θέλοντας να δώσει μια διάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει δεν δίστασε να πει ότι αν δεν υπάρχει βοήθεια από την πολιτεία δεν θα συμμετέχουν στις διεθνείς διοργανώσεις η εθνική παγκορασίδων και η εθνική παμπαίδων.
Ανέφερε ότι μόνο οι τόκοι από τις υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει στην Ελληνική δικαιοσύνη μαζί με τα δικαστικά έξοδα φτάνουν τις 250.000 ευρώ τον χρόνο την στιγμή που η επιχορήγηση από την ΓΓΑ φτάνει λίγο πάνω από το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο.
Δε τα χρέη προς προπονητές και αθλητές είναι αυτή την στιγμή στις 350.000 ευρώ.
Το συνολικό χρέος των 5.000.000 εκατομμυρίων θα μπορούσε να ήταν διαχειρίσιμο αν δεν υπήρχαν οι τόκοι που αναπόφευκτα το διογκώνουν.
Αν δεν λυθεί το θέμα του χρέους δεν θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για το βόλεϊ, αφού όλες οι ενέργειες σταματάνε στο οικονομικό και ταυτόχρονα δίνουν άλλοθι για  αυτά που πρέπει να γίνουν και δεν γίνονται για να πάει το βόλεϊ μπροστά. Αν η ομοσπονδία δεν μπορεί να συντηρεί εθνικές ομάδες τότε ποιος ο ρόλος της;
Είναι ένα θέμα που πρέπει γρήγορα να βρεθεί λύση γιατί ένα ολόκληρο άθλημα βρίσκεται όμηρος των χρεών που με τις ενέργειες τους δημιούργησαν οι παράγοντες που το διοίκησαν τα τελευταία χρόνια.
Παράγοντες που εκλέχτηκαν από τα σωματεία! Τα σωματεία έχουν καλεστεί τα τελευταία χρόνια να πληρώσουν την δική τους ευθύνη μέσω των παραβόλων… τα φυσικά πρόσωπα που δημιούργησαν τα χρέη θα πληρώσουν ποτέ;
ΥΓ1. Σήμερα είδα δύο προπονητές (Αρσενιάδη – Ρούση) με τρομερή διάθεση για δουλειά και έτοιμοι να προσφέρουν γνωρίζοντας και οι δύο ότι ρισκάρουν ….ύστερα από την επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά που είχαν στους συλλόγους τους.
ΥΓ2. Βαρέθηκα να δηλώνω ότι δεν είμαι ο bloger διαχειριστής ‘’της δίκης του βόλει’’. Το γράφω για πρώτη και  τελευταία φορά ότι δεν έχω καμιά σχέση με το συγκεκριμένο μπλοκ… Βέβαια δηλώνω αναγνώστης του και μάλιστα με αρκετά άρθρα συμφωνώ απόλυτα!
Επέλεξα τον δρόμο της επώνυμης αρθρογραφίας και όπως έχω δηλώσει κατά επανάληψη στο volleyland είναι όλα τα άρθρα και σχόλια καλοδεχούμενα και θα αναρτηθούν φτάνει να είναι επώνυμα.

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 5/05/2017

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Ο ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε... 5/05/2017

Η δίκη τού βολλευ είναι ενα κατάπτυστο μπλοκ...διαχειριστης μπορεί να είναι ο Σ.Ν η ο Κ.Ψ!!!Γελάνε και τα τσιμέντα με τις π@π@ριες που γράφει!!!

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.