ΕΣΠΕΚΕΛ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΘΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ -ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ !

Η ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ διαμαρτύρεται κατα της ΕΠΕΚΕΛ  που δεν χρησιμοποιησε επίσημους διαιτητές στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων ,το πρτάθλημα γίνεται με ....δόσεις και ενώ υπήρχε ορισμένο παιγνίδι στο γήπεδο ,αυτό ήταν κλειδωμένο '
Δείτε παρακάτω τι λεει η Φθία

Φθία - Τύρναβος 3-1
Στους 8 οι παγκορασιδες μας!!!
Ο κόουτς Θ.Παπαθωμοπουλος δήλωσε:
"Χίλια μπράβο σε αυτά τα κορίτσια για μία σπουδαία χρονιά και μία ακόμη πολύ σημαντική επιτυχία της ομάδας μας. Βέβαια έχουμε συνέχεια αφού δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε.
Στον αγώνα σήμερα ήμασταν καλύτεροι και επικρατήσαμε σχετικά εύκολα.Δεν παίξαμε πολύ καλά και αυτό γιατί δεν είχαμε ρυθμό αφού από το προηγούμενο παιχνίδι μας έχουν περάσει 3 μήνες.
Τέλος θα κλείσω με παράπονα αφού η Εσπεκελ κατάφερε να διοργανώσει αγώνα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και ευτυχώς που υπήρχε καλή διάθεση από τις δύο ομάδες. Και φυσικά σαν να μην έφτανε αυτό ενώ ο αγώνας ήταν να ξεκινήσει 3:30 ήρθε να μας ανοίξει κάποιος το γήπεδο 3:25 !!! Το φιλέ και τα φώτα τα ψάχναμε μόνοι μας αφού το γήπεδο δεν έχει φύλακα.Μπορεί να μην υπάρχει Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις παγκορασιδες αλλά παίζουν παιδιά - αθλητές που κοπιάζουν όλο το χρόνο για να βρεθούν εδώ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ των κόπων μας!!!!!!!"

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.