«Τιμή να σε θέλει ο ΠΑΟΚ, ήταν εύκολη απόφαση»

Ένα από τα τμήματα του ΠΑΟΚ στα οποία έχουν μπει οι βάσεις για να έρθει εκεί που αξίζει, είναι το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.


Συγκεκριμένα κατάφερε να ανέβει στην Α2 κατηγορία φέτος και μετά την εξολοκλήρου βοήθεια από τον κ. Αμοιρίδη που τρέχει το τμήμα, ενώ πλέον αρχίζουν να μπαίνουν οι βάσεις για την φετινή άνοδο της ομάδας στην Α1.

Και αυτό διότι από χθες ο κ.Αμοιρίδης συμφώνησε με τον έμπειρο τεχνικό Τάκη Φλώρο, ενώ πριν λίγο η συμφωνία επισημοποιήθηκε και από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή.

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι τιμή για τον καθένα όταν έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως ο στόχος είναι ο Δικέφαλος να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα αλλά και για το μέλλον!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Το να σε κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι τιμή για τον καθένα. Προσωπικά έτσι το νιώθω, οι δεσμοί μου με τον ΠΑΟΚ αγγίζουν πολλά χρόνια, σαν παίκτης και σαν προπονητής. Όταν μου έγινε η πρόταση δέχτηκα με μεγάλη χαρά, γιατί βλέπω αρκετά φιλόδοξα αυτό που θέλει να κάνει η ομάδα».

Πρόσθεσε: «Μίλησα με τον κ. Αμοιρίδη, έχουμε τους ίδιους στόχους, ήταν εύκολη απόφαση γιατί θεωρώ ότι έχει ο ΠΑΟΚ την δυναμική να κάνει σημαντικά πράγματα και στο γυναικείο βόλεϊ. Από εδώ και πέρα δουλειά, να συγκροτήσουμε τη νέα ομάδα, η οποία θέλουμε να είναι ανταγωνιστική τη νέα σεζόν αλλά και στο μέλλον».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.