ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΧΑΛΑΣΤΡΑ-ΚΥΜΙΝΑ !!!

Ανακοινώνουμε σε όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία του Νομού Θεσσαλονίκης οτι γειτονική ομάδα του ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ αναζητεί παράγοντες και παίκτριες για υποδομή ( από νεανίδες και κάτω....). Είναι ευκαιρία για όλα τα παιδιά λοιπόν να δηλωθούν σε ομάδα εθνικής κατηγορίας που δεν έχει υποδομή ...... .........
    Και εδώ ξεκινούν οι απορίες μας ...........γιατί γειτονική μας σπουδαία ομάδα θέλεις να γίνουμε εμείς το φυτώριο σου ? ? ?  Εσύ ένα τόσο σπουδαίο σωματείο, με τους σπουδαίους σου προπονητές (εντάξει και αυτούς που θα βρείς για τις ακαδημίες σου σπουδαίοι θα είναι...είναι σίγουρο.... )  πως εξηγείται να κυνηγάτε  ενοχλώντας  συνεχώς παίκτριες του δικού μας σωματείου για να βγάλετε ρόστερ ???? Δεν θα έπρεπε να είστε παράδειγμα προς μίμηση  ???????? ή μήπως είναι ευγενής άμιλα όλο αυτό και εμείς τα χωριατόπαιδα δεν το καταλαβαίνουμε ???????
    Τελειώνοντας λοιπόν παρακαλείται η γειτονική ομάδα να πάψει να ασχολείται με τις αθλήτριές μας και να κοιτάξει τα του οίκου της. Είναι τουλάχιστον γραφικό και τραγικό να έχουν πάρει τηλέφωνο τις περισσότερες αθλήτριες στις ακαδημίες του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ.
 Η ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει ακόμη και σε άλλη κατηγορία απ' ότι η δική σας σπουδαία κατηγορία. Και πίστεψε μας δεν μας ενοχλεί καθόλου γιατί απεδείχθη οτι για να είσαι σε υψηλότερη κατηγορία πρέπει ή να είσαι ανήθικος ή να ξεπουλάς τα πιστεύω σου και τις αρχές σου και ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ  ΗΘΟΣ  ΑΡΧΕΣ απο του αθλητές του έως και τους φιλάθλους του !!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 5/30/2017

Παντα ετσι ητανε.Τωρα το πηρατε χαμπαρι?
Ενας ανθρωπος κρυβεται πισω απο αυτα.
Οποιος τον βρει......

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.