Γκουρού του τελικού " ο λιγότερο μυρωδιάς να κερδίσει." !!!

Μυριστήκαμε διπλό και παίζουμε.
Κατ αρχάς στην καρδιά μας πρωταθλητής είναι ο Κάλμα παρά τα λάθη του.
 Είμαστε δίκαιοι πάντα.
Αυτά που έκαναν και οι δυο προπονητές του τελικού είναι απίστευτα αν ήταν Έλληνες θα τους έστελναν στα σπίτια τους ,ο ύπνος θρέφει τα μωρά αλλά και τους δυο προπονηταραδες μας συμφωνώ απόλυτα με τον έγκριτο δημοσιογράφο γνωστού σάιτ με αυτά που ανέφερε και για τους δυο και λίγα είπες φίλε μου.
Τέλος πάντων τι θα δούμε σήμερα στο παλατάκι ,πρώτα απ όλα το φάντασμα του Καλμα ,δεύτερον πολύ κόσμο όπου θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι .
Μόνο εσείς Μακεδονομάχοι μπορείτε .
Αγωνιστικά τώρα θα έχει ευκαιρίες στα πρώτα δυο σετ να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ,γιατί αν χάσει ένα από τα δυο πρώτα σετ τέλος .
Παει Ρέντη .
Ο Κουντούρης έσφιξε τα λουριά σε όλους,ο Κοκκινακης θα οργώνει μέσα στο γήπεδο τα κέντρα θα ξυπνήσουν ,θα έχουμε σκληρές μάχες οι παιχταράδες αλλά υπερήλικες θα τα δώσουν όλα .
Αλλά εδώ είμαστε  οι περίεργες αλλαγές θα δώσουν σετ ,στον θρύλο αυτά τα ματσάκια ο Καλμα τα είχε για πρωινό.
 Αγαλμα θα σκέφτεστε να τον κάνετε μετά τον τελικό ,εμείς θέλουμε το κύπελλο στον πύργο τον λευκό αλλά είμαστε δίκαιοι και βλέπουμε 1-3 .
Διαψεύστε μας εσύ λαέ του  ΠΑΟΚ απλά ξύπνα τους ,να απολαύσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και ο λιγότερο μυρωδιάς να κερδίσει.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.