Πρωτοψάλτης: «Πρόκριση στο Παγκόσμιο και F-4 World League»

Ο διεθνής ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης εδώ και λίγες μέρες έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής μας στην Αλεξανδρούπολη. Κυπελλούχος με τη Φριντρισχάφεν, ο Πρωτοψάλτης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη γερμανική ομάδα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μετά από μεγάλη «μάχη» με την Μπερλίν.

Αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Πρωτοψάλτης σχολίασε: «Πιστεύω πως είμαστε σε καλύτερη φάση οργάνωσης και σε αυτό βοηθάει πολύ και η Αλεξανδρούπολη»!

Παράλληλα, ο Έλληνας ακραίος υποστήριξε τη σημασία παρουσίας πολλών αθλητών που αγωνίζονται σε άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και στα νέα πρόσωπα. «Σίγουρα βοηθάει ότι έχουμε αρκετούς αθλητές στο εξωτερικό με παραστάσεις που είναι σημαντικές για την ποιότητα των παιχτών και την ανάπτυξη! Επίσης, το ότι έχουμε και καινούργιους αθλητές και μικρούς είναι πολύ σημαντικό γιατί η Εθνική χρειάζεται ενίσχυση από όλους και ιδιαίτερα μικρούς σε ηλικία αθλητές», είπε ο «Σάκης» και συνέχισε θέτοντας τους φετινούς στόχους: «Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο και να είμαστε στο Φάιναλ-4 του World League».

Τέλος, για το σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ίδιος, ανέφερε: «Δυστυχώς ταλαιπωρούμε από τραυματισμούς αλλά πιστεύω πως αυτό δεν θα επηρεάσει την προσπάθεια που θα δώσω για την ομάδα μας»!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.