Παραταση έως τις 14 Ιουνίου πήρε η προθεσμία αιτήσεων για το πρόγραμμα μετρήσεων.(δικαιολογητικά)

Παραταση μεχρι την Τρίτη 14  Ιουνίου πήρε η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων, από τις μητέρες που τα παιδιά τους είναι γεννημένα τα έτη 2006, 2007 και 2008, για να συμμετάσχουν Ευρωπαϊκο πρόγραμμα μετρήσεων.
Οι μητέρες που δικαιούνται να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα, θα πρέπει να καταθέσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ έως το μεσημέρι της Τρίτης 14 Ιουνίου 2017:

1.Ταυτότητα - ΑΜΚΑ παιδιού.

2. Προτότυπο Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

3. Αντίγραφο Φορολογικής δήλωση του 2017. Εάν δεν την έχει καταθέσει ακόμη, του 2016.

4. Για άνεργη μητέρα, βεβαίωση ΟΑΕΔ  ότι μέχρι και σήμερα είναι άνεργη.
Αν δουλεύει βεβαίωση εργοδότη από πότε δουλεύει και με τι σχέση εργασίας. Αν είναι ΟΑΕΕ  η ΟΓΑ  βεβαίωση από τον ασφαλιστικό φορέα ότι είναι ασφαλισμένη.

Όταν κατατεθούν τα δικαιολογητικά, το Αθλητικό Κέντρο "Ατέρμων" θα καταθέσει την αίτηση ηλεκτρονικα για να  ενταχτείτε στο ΕΣΠΑ.  Τα αποτελέσματα θα βγουν 4 Ιουλίου.

Εάν οι μητέρες δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν όλα τα δικαιολογητικά,  μπορούν να καταθέσουν έως την Τρίτη 14 Ιουνίου, όσα έχουν συγκεντρώσει και τα υπόλοιπα έως της 30 Ιουνίου.

Οι εργαζόμενες μητέρες Δημόσιοι υπάλληλοι,  δεν έχουν το δικαίωμα κατάθεσης αίτησης.
 

Περισσοτερες πληροφορίες  μπορείτε να  βρείτε στη σελίδα του ΑΤΕΡΜΟΝΑ  www.atermongroup.gr    Τηλεφωνο επικοινωνίας:  2341064793
Εmail: athletic@atermongroup.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.