Η Συμπληρωματική Γενική Προκήρυξη 2017-18- ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ΕΟΠΕ  ανακοίνωσε τον τρόπο συγκρότησης των ομίλων της Α2 Ανδρών και Γυναικών .Η απόφαση είναι η ταφόπλακα των παραπάνω κατηγοριών καθώς θα υπάρχουν όμιλοι με 7 ομάδες !!!!
Τελικά χωρίς να λάβουν καμία μέριμνα για την ανάπτυξη του αθλήματος που ευαγγελίζονται προτίμησαν να μην σπάσουν αυγά" και κατέστρεψαν ότι είχε μείνει απο τους προηγούμενους.
Παράλληλα ανακοινώθηκε η Pre League  των Γυναικών
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Κυκλοφόρησε η Συμπληρωματική Γενική Προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ για την Αγωνιστική Περιόδο 2017-2018. Μεταξύ άλλων στη συμπληρωματική γενική προκήρυξη ανακοινώνεται η δημιουργία της Pre League Γυναικών και η μη δημιουργία της Pre League Ανδρών, η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών με 36 ομάδες και τον χωρισμό των ομάδων σε ομίλους και υποομίλους, καθώς επίσης και πόσες ομάδες θα έχει η κατηγορία την αγων.περ. 2018-2019 αλλά και η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών με 24 ομάδες και τον χωρισμό των ομάδων σε ομίλους και υποομίλους, καθώς επίσης και πόσες ομάδες θα έχει η κατηγορία την αγων.περ. 2018-2019.
 Κληρώνει τη Δευτέρα (26/6)
 Η κλήρωση για την τοποθέτηση ομάδων της Α2 Ανδρών στους υποομίλους Βορρά και Νότου που θα γίνει τη Δευτέρα 26/6 και ώρα 17.00 σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. Η κλήρωση των υποομίλων του Βορρά και τοποθέτησης στους υποομίλους των ομάδων της Θεσ/νίκης που θα γίνει τη τη Δευτέρα 26/6 και ώρα 17.00 στη Θεσ/νίκη.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.