Έως τις 9 Ιουνίου η προθεσμία αιτήσεων για το πρόγραμμα μετρήσεων.

Λήγει την Παρασκευή 9 Ιουνίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων, από τις μητέρες που τα παιδιά τους είναι γεννημένα τα έτη 2006, 2007 και 2008, για να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα μετρήσεων.


Τον πρώτο χρόνο από τη συνεργασία ΕΟΠΕ – Ατέρμονα ο σχεδιασμός  είναι να συμμετέχουν αθλητές-τριες από τα σωματεία της ΕΠΕΣΘ, ενώ ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι μέσα σε τρία χρόνια που θα διαρκέσει το πρόγραμμα, να πάρουν μέρος παιδιά από όλη τη Βόρειο Ελλάδα,, ενώ από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα εφαρμοστεί και στη Νότιο Ελλάδα!

Ανεξάρτητα από τα οφέλη που θα έχει η ΕΟΠΕ από αυτή τη συνεργασία, προετοιμασίες  Εθνικών ομάδων, διακλιμακιακά πρωταθλήματα, συγκεντρωτικές προπονήσεις κ.α. τα σωματεία θα έχουν τα παρακάτω ευεργετήματα.
Η μεταφορά είναι ευθύνη του αθλητικού κέντρου και θα γίνεται με  δικά του λεωφορεία. Η μετακίνηση θα είναι από το γυμναστήριο του συλλόγου και η επιστροφή πάλι σ αυτό.
Όλα τα παιδιά  των παραπάνω ηλικιών και μέσα από τις μετρήσεις των ΠΟΠ, την παρακολούθηση των Εθνικών προπονητών των Αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων και  μέσα από αγώνες που θα δίνουν με ομάδες από όλη τη Βόρειο Ελλάδα, θα επιλεγούν τα καλύτερα και θα ειναι αυτά που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες  Παμπαίδων – Παγκορασίδων μετά από τρία χρόνια.

Επίσης η ΕΟΠΕ  θα παράσχει υλικοτεχνική υποδομή στις ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα. (μπάλες, φιλέδες,  εξοπλισμό  Μίνι Βόλεϊ κ.α)

Στον προγραμματισμό είναι να  αποζημιώνονται  οι προπονητές  που θα συνοδεύουν τα παιδιά των σωματείων τους και θα βοηθούν τους ΠΟΠ στις μετρήσεις!

Να διευκρινιστεί ότι το πρόγραμμα είναι "ανίχνευση ταλέντων" και σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθιστά τις ακαδημίες των συλλόγων!
Τα σωματεία και οι γονείς δεν δίνουν για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα,  ούτε ένα ευρώ! 

Αυτό που έχει σημασία και επείγει, είναι τα σωματεία να πείσουν τους γονείς των παιδιών, των ηλικιών που δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να καταθέσουν αιτήσεις έως  την Παρασκευή 9 Ιουνίου!
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να  βρείτε στη σελίδα του ΑΤΕΡΜΟΝΑ  www.atermongroup.gr    με ένδειξη ανίχνευση  ταλέντων στο Βόλεϊ.
Τηλεφωνο επικοινωνίας:  2341064793
Εmail: athletic@atermongroup.gr


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.