Εκατό αθλήτριες θα περάσουν από το προπονητικό κέντρο του Δήμου Ευρώτα! (φώτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο οκταήμερα προπονητικά camps Εθνικών Γυναικείων Ομάδων στη Σκάλα Λακωνίας, ενώ από σήμερα  αρχίζει την προετοιμασία της η Εθνική Παγκορασίδων.
Συγκεκριμένα από 12-19/6 δεκαέξι αθλήτριες γεννημένες 2000 & 2001 και από 19/6-26/6 αθλήτριες κάτω των 22 ετών, δούλεψαν υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών κ.κ Ρούσση, Ορφανού και των συνεργατών τους, στα πλαίσια της καλύτερης καταγραφής του δυναμικού που υπάρχει σ΄αυτές τις ηλικίες , με στόχο την δημιουργία των εθνικών ομάδων Νεανίδων και Εθνικής Ελπίδων για το 2018.
Για την καλύτερη παρακολούθηση στην πρόοδο που θα παρουσιάσουν στο μέλλον, όλες οι αθλήτριες καταγράφηκαν και σε μετρήσεις από τον υπεύθυνο γυμναστή κ. Βαρατάση Χρήστο.
Σε κάθε περίπτωση, η τρέχουσα χρονιά αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα για τις εθνικές ομάδες γυναικών, αφού η συνεργασία μέχρι το 2020 με τον Δήμο Ευρώτα διασφαλίζει μετά από χρόνια το αυτονόητο.Μεγάλες και οργανωμένες προετοιμασίες που σε κάθε περίπτωση δημιουργούν τις προϋποθέσεις για καλύτερα αποτελέσματα.
Ενδεικτικά, είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι κλείνοντας τέλος Αυγούστου ο κύκλος όλων των Εθνικών Ομάδων, ο αριθμός των αθλητριών που συμμετείχαν με όλες τις εθνικές ομάδες φτάνει σχεδόν τις εκατό.Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.