Αιντε λοιπόν πάτε για να ψάξετε για νύφες και γαμπρούς

Ποιο μπιτς βόλλευ και ποιο Νορθ .
Το μεγαλύτερο τρολαρισμα για ένα όμορφο άθλημα που ξέπεσε σε άσχημα χέρια και σε χαμηλό επίπεδο προβληματικών αθλητών.

Τα παιδια αυτά μια χαρά θα παίζανε σε μπαράκια για ένα μπουκάλι κρασί μια πίτσα και ένα ζευγάρι γυαλιά μια χαρά θα ήταν.
Την ψώνισαν νομίζουν ότι κάνουν κάτι και δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι δεν θα τους βλέπουν ούτε οι καρέκλες σε λίγο καιρό.
γράφει ο Αγράμματος
Τους κοροϊδεύουν και οι διοργανωτές με τα εξευτελιστικά έπαθλα που δεν φτάνουν ούτε για τους καφέδες τους και τα νερά τους απλά πρέπει σε λίγο καιρό ο Παρασκευπουλος που ξαναμπήκε στο άθλημα να τα κόψει αυτά τα αστεία τουρνουά που δεν αποσκοπούν πουθενά εκτός από την ματεοδοξία κάποιων άσχετων .
Φτάνει έλεος  ποια που είναι τα τουρνουά στον λευκό Πύργο στην Αριστοτέλους με τους παιχταράδες σταρ της εποχής,αυτοί που παίζουν τώρα ούτε μπολ μποϊ θα τους παίρνανε τότε ούτε να έβρεχαν το γήπεδο θα τους άφηναν.
Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς

Και δεν φταίνε αυτά τα παιδιά φταίει το ανύπαρκτο σύστημα και ο ξεπεσμός του θεσμού ,να πάω να δω ποιους τους ανύπαρκτους τοπικών πρωταθλημάτων και μερικών αποτυχημένων από μεγαλύτερες κατηγορίες να νομίζουν ότι παίζουν μπιτς ,ντροπή ντροπή μεγάλη πραγματικά,κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο .
Αλέκο Παρασκευοπουλε είσαι υπεύθυνος αν αφήσεις αυτόν τον τραγέλαφο να συνεχίζεται και κορόιδα αθλητές έστω και χαμηλού επιπέδου σταματήστε να κοροϊδεύεται τον  εαυτό σας και να κάνετε μάγκες πονηρούς και κακοήθεις επιχειρηματίες της πλάκας που ξεφτιλίζουν το άθλημα

Αιντε λοιπόν πάτε για να ψάξετε για νύφες και γαμπρούς δια μέσου της παραλίας δεν είμαστε άθλημα πλέον είμαστε ραντεβού στα τυφλά και χώρος..........

Κορόιδα αντίσταση τουλάχιστον στα έπαθλα.

Μην παίζεται για ένα πιάτο φακόριζο
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.