ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΖΕΣΤΗ ;

ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ  φαινόμενα σίγουρα επηρεάζουν τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ανθρώπων  αλλά για όλα φταίει μόνο  ο καιρός (;) η τίποτα άλλο ;

Η επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ από ιστοσελίδα που θεωρεί ότι υπάρχει "εγκληματική οργάνωση" στο βόλεϊ παρόμοια με αυτή του ποδοσφαίρου ,όπως λέει, έχει πολλές ερμηνείες .

Πρώτα απ όλα όμως θα πούμε ότι μόνο άσχετος θα έμπλεκε τον Καραμπέτσο με την ιστορία αυτή για τον απλούστατο λόγο ότι η ΕΟΠΕ δεν έχει στην εποπτεία της το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών .

Άσχετος όμως δεν είναι ,είναι σχετικός και μάλιστα  θαμώνας γραφείων τύπου .

Στόχος του δεν είναι το εάν κάποια παιγνίδια ήταν χειραγωγημένα αλλά σε πρώτη φάση ο ίδιος ο πρόεδρος ,γιατί τον πόνεσε πολύ η εκλογή του και κοιτάζοντας λίγο πιο πέρα και το λιμάνι.

Αφού ο "ερευνητής" είναι τόσο μπασμένος μέσα στην ιστορία και βλέπει και "ενόχους" Καραμπέτσο -Ταρνατώρο  γατί δεν βγαίνει να πει ότι γνωρίζει για την "εγκληματική οργάνωση" και ποιος την διεύθυνε  ;

Θα διευκόλινε μάλιστα το έργο της δικαισύνης  ώστε να ξεκινήσει το καθαρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών  

Άμα είσαι σωστός δημοσιογράφος μάχιμος και όχι κυνηγός των γραφείων τύπου βγαίνεις και λες τι ξέρεις ,εάν ξέρεις ,

Το να αφήνεις αιχμές και να ρίχνεις λάσπη αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία εκτός αν εκτελείς εντεταλμένη υπηρεσία  οπότε γράφεις κατά παραγγελία των αφεντικών αλλά έχε υπόψη σου ότι οι συκοφάντες αποκαλύπτονται .

Το αφεντικό είναι γεγονός ότι μαζί με ακίνητα αγοράζει και ΜΜΕ με σκοπό να ελέγχει τα πάντα ...στα πλαίσια της καταπολέμησης της διαφθοράς (πάντα) και όχι μόνο .

Όσο αφορά την ταμπακιέρα ;

Άφησε απερίσπαστες τις διωκτικές αρχές να κάνουν την ερευνά τους σε σωματεία-παράγοντες - αθλητές (γιατί αυτοί παίζουν) και όταν αυτή ολοκληρωθεί αποκάλυψε όλα τα στοιχεία ώστε να μην γίνονται εκπλήξεις και να βγαίνουν όλα τα αποτελέσματα φυσιολογικά ,αλλά μην ξεχνάς ότι και οι εκπλήξεις είναι μέρος του αθλήματος .

Μόνο αν καταργηθεί το στοίχημα μπορεί να γίνει κάτι

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.