ΕΣΠΕΚΕΛ: Ολοκληρώθηκαν οι μετρήσεις για τις προεθνικές Παμπαίδων - Παγκορασιδων (φώτο)

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε συγκεντρωτική προπόνηση και φιλικά παιχνίδια μεταξύ των τριών κλιμακίων προεθνικής Παγκορασίδων που υπάγονται στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας στο Εκθεσιακό κέντρο του Βόλου. Το παρών έδωσαν,ο συντονιστής κ.Δημήτρης Ιόβτσεφ, τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ και οι Π.Ο.Π. κ. Γκότσης Θωμάς, κ. Κων/νος Αναγνωστόπουλος και κ. Παναγιάρη Σοφία.
Ο συντονιστής κ. Ιόβτσεφ δήλωσε : Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες και στους ΠΟΠ , κ. Γκότση Θωμά , κ. Αναγνωστόπουλο Κων/νο και κ. Παναγιάρη Σοφία , όπου έκαναν μία τεράστια προσπάθεια και πλησίασαν όλες τις ομάδες για να επιλέξουν τις καλύτερες αθλήτριες για να αντιπροσωπεύσουν τα τρία υποκλιμάκια της Κεντρικής Ελλάδας.
Η ΕΣΠΕΚΕΛ ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν ώστε να διεξαχθούν όλες οι προπονήσεις των κλιμακίων στη Κεντρική Ελλάδα , τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές , τα Σωματεία ,τους προπονητές των Σωματείων καθώς και τους γονείς όλων των αθλητριών .Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.