ΧΡΗΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΞΙΚΟΣ ....

ΠΡΟΕΔΡΕ αρχικά να σου ευχηθώ περαστικά ,αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα πούμε γιατί δεν μπορεί να κοροϊδεύουμε τον κόσμο .
Δεν ξέρω .αλλά και ούτε θα ήθελα να μάθω με ποιες συνθήκες ήρθε στην παράταξή σου ο Χρήστος Σύλλας ,από τις παλιές "καραβάνες" των γηπέδων αλλά αποτυχημένος ως ....ομοσπονδιακός παράγοντας.
Δεν ξέρω αν θυμάσαι τι έκανε πέρσι που με δική του απόφαση "ξεκάρφωσε" την ετοιμόρροπη διοίκηση του πετυχημένου δικηγόρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκείνη την ονειρεμένη συγκρότηση των ομίλων της Α2 Ανδρών και Γυναικών όπου φώναζαν όλοι μαζί και τώρα κινδυνεύεις και εσύ να σου βάλει τοξική βόμβα κάτω από την καρέκλα σου που δεν πρόλαβες καλά -καλά να χαρείς .

Πάλι υπάρχει μπέρδεμα με την συγκρότηση των ομίλων της Α2 γυναικών ,όπου έχουμε 24 ομάδες .
Μέχρι εδώ όλα καλά .
Αν δούμε λοιπόν αυτές τις ομάδες από την Ν.Βύσσα μέχρι την Κρήτη γεωγραφικά 9 ομάδες θεωρητικά ανήκουν στον Νότο και 15 στον Βορρά.
Θα πείτε τώρα γιατί δεν πάνε από 12 ομάδες σε κάθε όμιλο να τελειώνουμε .
Αυτό είναι το καλύτερο αλλά.
Το αλλά έχει να κάνει με τις τρεις ομάδες του κάμπου που δεν θέλουν να παίξουν στον Νότο ,γιατί είναι στο κέντρο και θέλουν να παίξουν στον Βορρά !
Έρχεται τώρα ο Σύλλας που δεν θέλει να σπάσει αυγά ...και προτείνει να παίξουν σ έναν όμιλο οι 9 ομάδες του Νότου και ο Βορράς να χωριστεί σε δύο υποομίλους των 8 και 7 ομάδων έκαστος.
Πάλι μπάχαλο τα έκανε
Τώρα θα μου πείτε τι πρωτάθλημα να γίνει με 7 ομάδες ...σαν παρτίδα μπιρίμπας θα είναι με τρία ζευγάρια και έναν αναπληρωματικό .....αλλά εκτός από το μπάχαλο της επιμήκυνσης του πρωταθλήματος για να γίνουν επιπλέον αγώνες το "τυράκι" είναι αλλού .
Είναι η "κουφή" σκέψη του Σύλλα η πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου του Νότου με 9 μόνο ομάδες να ανέβει απ ευθείας στην Pro League  ,ενώ από τον όμιλο του Βορρά με ....15 ομάδες θα ανέβει επίσης μία ομάδα που θα προκύψει από αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητριών των υποομίλων !
Κάτι τέτοιο που ασφαλώς είναι άδικο ασφαλώς και το σκέφτηκαν σε καμιά Αθηναϊκή γιάφκα θέλοντας να εξασφαλίσουν την σίγουρη άνοδο κάποιας γειτονιάς της πρωτεύουσας .
Εάν η Λάρισα με τα Τρίκαλα επιμένουν και δεν θέλουν να παίξουν στον Νότο αλλά στην γειτονιά δηλαδή Γιάννενα,Γιαννιτσά,Κατερίνη και μία η δύο φορές στην Θεσσαλονίκη ,θα προτείναμε Πρόεδρε οι τρεις πρωταθλήτριες να παίξουν μεταξύ τους για να ανέβουν οι δύο στηνPro League .
Έτσι θεωρούμε πως θα είναι πιο δίκαιο απέναντι στις ομάδες και δεν θα κατηγορηθεί κανένας  ότι δεν υπήρχε δόλος για την συγκρότηση ....αλαλούμ των ομίλων ,
Επίσης καλά θα ήταν ο Χρήστος Σύλλας να μετακινηθεί σε κάποια άλλη επιτροπή που να κινδυνεύεις να σε εκθέσει λιγότερο .

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.