Ντροπή!! Αυτός ο κόσμος δεν αλλάζει !! Ανακοίνωση ΑΣ Ελπίς-ΑΣ Άρης

Με μεγάλη μας απογοήτευση και αγανάκτηση θα θέλαμε να κατακρίνουμε την καθόλου φιλική και κυρίως προσβλητική φιλοξενία του σωματείου του Ηρακλή Κηφισιάς προς τις ομάδες μας, ΑΣ Άρη Θεσσαλονίκης και ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων , κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.
Το ξενοδοχείο που φιλοξενούνται οι ομάδες είναι ένα ξενοδοχείο μιας «άλλης χροιάς» και τα παιδιά μας από την πρώτη στιγμή είναι σοκαρισμένα και απογοητευμένα για την έλλειψη σεβασμού προς την ηλικία τους.
Παράλληλα, είναι ένα ξενοδοχείο που η καθαριότητα είναι μηδαμινή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ύπνος ΟΛΩΝ των αθλητριών να είναι κάκιστος.
Δυστυχώς, το σωματείο του Ηρακλή Κηφισιάς στο «βωμό» του να πάρει τη διοργάνωση για να αυξήσει τις πιθανότητες του στην κατάκτηση του τίτλου, «έχασε» ήδη τον τίτλο της αξιοπρέπειας, τιμιότητας και ευγενούς άμιλλας, ιδανικά που μας πρεσβεύουν ως σωματεία όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε την έλλειψη ενδιαφέροντος(παρά τις προσπάθειες μας) για να βρεθεί μια λύση τόσο από την ομάδα του Ηρακλή  Κηφισιάς όσο και από την ΕΟΠΕ.
Και όπως λέει ο Διονύσης Σαβόπουλος, « έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα»

Τα σωματεία
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΣ
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 6/23/2017

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ..... ΝΑ ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ

Δημήτρης Αθανασιάδης είπε... 6/24/2017

Μια συγνώμη ίσως να έφτανε αλλά συνεχίζετε να ξεφτιλίζεστε.

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.