ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ

 Κε Κυριάκου καλύτερα να σωπάσετε
Το θράσος σας είναι τόσο μεγάλο….. βγαίνετε  ως υπερασπιστής την νομιμότητας και μιλάτε.
Εσείς που δεν σέβεστε τα σωματεία και ειδικά τους αθλητές. Το έχετε αποδείξει πάμπολλες φορές όλα αυτά τα χρόνια, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς!!!
Το πρόβλημά σας  τελικά ήταν η συνάρτηση της πρωτιάς του ΑΣΤΕΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ομάδα της πόλης σας, αλλά και η καταπληκτική ιδέα της ομάδας ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ομάδα η οποία είναι απέναντί σας χρόνια τώρα για τον τρόπο που την συμπεριφέρεστε ,η <<αγαπημένη>> του ξενιτεμένου προέδρου.
Ομάδες οι οποίες δεν είναι φίλα προσκείμενες σε σας και στο διοικητικό σας συμβούλιο.
Ένα συμβούλιο που ο μεν πρόεδρος του έχει εξαφανιστεί   στο εξωτερικό και κάποιοι σύμβουλοι είναι εξαφανισμένοι και δεν ασχολούνται. Ένα συμβούλιο που όλες οι αποφάσεις παίρνονται  από το τηλέφωνο. Δυστυχώς όλοι εσείς αντί να κοιτάτε το καλό του βόλλεϋ κοιτάτε μόνο το καλό των δικών σας σωματείων και αυτό το διαπιστώνουμε χρόνια τώρα.
Έτσι τώρα σας πείραξε γιατί αυτό που θα έπρεπε να κάνετε εσείς ως Ένωση, το κάνει ένα σωματείο. Ο ΜΙΛΩΝ  πήρε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης με χορηγό τον Δήμο Γιαννιτσών με σκοπό να καλύψει την αδυναμία και αδιαφορία της ΕΣΠΕΜ να ολοκληρώσει το τουρνουά που διοργάνωσε .
Οφείλετε ένα μεγάλο συγνώμη σε όλα τα σωματεία και τις αθλήτριες που μετέχουν σε αυτό το τουρνουά και αφήστε τα αστεία περί νομιμότητας αυτά να τα πείτε αλλού.
Γελάει ο κόσμος μαζί σας!
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.