"Απόφαση χωρίς μελέτη και προγραμματισμό - εκτός πραγματικότητας " !!!

Σε απάντηση δημοσιεύματος σας της 21/6/2017 , περί παρεμβάσεων στην ΟΔΒΕ για το σεμινάριο , σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:1.Ο Σύνδεσμος μας , ως όφειλε και κυρίως σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση μας έχει κυριολεκτικά τσακίσει , εισηγήθηκε στην ΟΔΒΕ , την πραγματοποίηση ταυτόχρονα 2 σεμιναρίων.

Ενα για την Νότιο Ελλάδα στην Αθήνα και ένα για την Βόρειο Ελλάδα στις Σέρρες , όπου τα έξοδα θα είναι αναλογικά λιγότερα όπως και η ταλαιπωρία των συναδέλφων διαιτητών.

2.Δεν κομίζουμε γλαύκα στην Αθήνα, λέγοντας ότι  δεν υπάρχουν διαθέσιθμα ποσά 250-300 € στους διαιτητές μέλη μας για να μεταβούν στις Σέρρες και κάποιοι από αυτούς θα έχουν και το δίλλημα να μην πάνε  λόγω οικονομικής αδυναμίας.


κύριε Δντά

Ουδέποτε από την μεριά  μας προτάθηκε η συμμετοχή των μελών μας σε συμπληρωματικό σεμινάριο Δεκεμβρίου  στην Αθήνα , αλλά δημόσια και υπεύθυνα  θέσαμε στα όργανα διαιτησίας(ΟΔΒΕ και ΚΕΔ) την πρόταση μας , για 2 ταυτόχρονα σεμινάρια για την νότιαο Ελλάδ-νησιά στην Αθήνα και για την Βόρειο Ελλάδα στις Σέρρες.


Δυστ υχώς δεν έχουμε(ως σύνδεσμος) την οικονομική δυνατότητα να καλύψουμε μέρος των εξόδων των διαιτητών μας και παραπονούμαστε διότι τέτοιες αποφάσεις ,μας στερούν επιχειρήματα και ίσως διαιτητές , σε μιά περιοχή που η εξεύρεση υποψήφιου διαιτητή στις  σχολές μας , είναι σημαντικό γεγονός.

Η επιμόρφωση των διαιτητών είναι απαραίτητη προϋπόθεση αρτιότητας του διαιτητή και ο Σύνδεσμος μας 22 χρόνια προσπαθεί ανελιπώς με τα πενιχρά του μέσα προς τούτο.

Οι εποχές είναι δύσκολες και αντιλήψεις περί ενός και ενιαίου σεμιναρίου( με όλα τα έξοδα σε βάρος των διαιτητών) , όπου να ναι χωρίς μελέτη και προγραμματισμό  , είναι   μη ρεαλιστικές και εκτός πραγματικότητας

Η επιλεκτική υποστήριξη του ενιαίου των σεμιναρίων για την σάλα και η ταυτόχρονη για την άμμο διαφορετική αντιμετώπιση , εξουδετερώνει τα πιο πάνω έτσι και αλιώς σαθρά επιχειρήματα και μας δίδει το δικαίωμα να υποθέτουμε διαφορετικά....Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.