Αναδιάρθρωση κατηγοριών η μόνη λύση! ΜΠΑΚΑΡ

Δεν κατάλαβα ποτέ το σκεπτικό  της απελθούσας διοίκησης, για τη δημιουργία  PreLeague τόσο τους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Εδώ τα σωματεία δεν έχουν να πληρώσουν προπονητές, παίκτες, πρακτορεία, ξενοδοχεία και αντί να πηγαίνουν στις  ταβέρνες, να τρώνε σάντουιτς στο λεωφορείο και να θέλουν από πάνω και μεγαλεία;  Οι προπονητές και οι αθλητές σίγουρα θα ήθελαν να αγωνίζονται στην PreLeague (ωραία ακούγετε)  για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, αλλά τους παράγοντες που δεν έχουν "μαντίλι να κλάψουν", τους ρώτησαν τι λένε οι περισσότεροι;  

Το σίγουρο είναι ότι η σημερινή διοίκηση έχει στα χέρια της μια καυτή πατάτα και πρέπει να βρει λύσεις για λάθη άλλων! Το ερώτημα  όμως είναι,  γιατί δεν βγαίνει να πει ότι δεν φταίει αυτή γι αυτήν την κατάσταση, αλλά  με αυτά που διαρρέουν,  βάζει τις ομάδες να μαλώνουν η μια με την άλλη!

Η λύση για μένα είναι μια. Αναδιάρθρωση κατηγοριών. Η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι όπως αποφάσισε η προηγούμενη διοίκηση, δηλαδή με PreLeague στις γυναίκες και τρεις όμιλοι στην Α2 (9-8-7) σύνολο 36 ομάδες, αλλά από την αγωνιστική περίοδο 2018-19  να υπάρχει  μόνο μια Α2 στο Βορρά και μια στο Νότο, από 12 ομάδες καθαρά γεωγραφικά!

Στην των  Α2 ανδρών  να ισχύσει το ίδιο. Δηλαδή την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 πάλι με τρεις ομίλους και από την αγωνιστική περίοδο 2018-19  να υπάρχουν, μόνο μια Α2 στο Βορρά και μια στο Νότο, από 12 ομάδες καθαρά γεωγραφικά!

Ας αποφασίσει η ΕΟΠΕ από τώρα, πόσες ομάδες θα παραμείνουν,  ποσες θα  πέφτουν από κάθε όμιλο και αυτές που θα υποβιβάζονται, να αγωνίζονται στην Β΄ Εθνική η στο τοπικό πρωτάθλημα ή όπως αλλιώς θέλουν να το ονομάσουν!

ΜΠΑΚΑΡ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.