Αρσενιάδης:«Κάποια στιγμή έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις, κέρδος τα νέα παιδιά»

Επιτέλους, χαμογέλασε λίγο ο Κώστας Αρσενιάδης από την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας, που ήταν μακράν η καλύτερη στο εφετινό World League για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παρά την ήττα από την Εσθονία με 2-3.

Εσθονία, Ταλίν – Αποστολή ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος

Η «γαλανόλευκη» μπορεί να μη βρήκε ούτε απόψε την πρώτη νίκη της, όμως το κέρδος της ήταν ο εγωισμός και η νοοτροπία που έβγαλαν οι διεθνείς και φυσικά το «νέο αίμα», οι Σταύρος Κασαμπαλής και Παρασκευάς Τσέλιος.

«Δεν θα έπρεπε πάντως να είμαστε σκυθρωποί… Ζητάμε να παίξουμε με πολλές ελλείψεις, να δοκιμάσουμε νέα παιδιά κι όλα αυτά χωρίς προπονήσεις» επισήμανε ο ομοσπονδιακός προπονητής. «Η ομάδα δείχνει ότι υπάρχουν δυνατότητες, αλλά χρειάζεται δουλειά και υπομονή», συνέχισε.

«Η Εθνική πρέπει να χτίσει τη δική της φιλοσοφία και να τη στηρίξει με πολλά παιχνίδια, διοργανώσεις και να είναι πλήρης παντού. Οι αντίπαλοί μας κάνουν βήματα μπροστά σε αυτό, αφού θα είναι όλοι μαζί ως το Σεπτέμβριο, ενώ εμείς μένουμε πίσω», συμπλήρωσε.

Ως προς την αποτίμηση της διοργάνωσης, υπογράμμισε: «Παρότι πιεστήκαμε πολύ, βγάλαμε πολύ σοβαρά συμπεράσματα, και αγωνιστικά και στα σχήματα που δοκιμάσαμε και από τα νέα παιδιά. Παιχνίδι με παιχνίδι ήταν καλύτεροι, σε μια εντυπωσιακή προσαρμογή που στην Ελλάδα γίνεται σε… ώρες, αντί για μήνες που είναι το φυσιολογικό. Κρατάμε πολλά πράγματα από το World League. Το κέρδος έχει κόστος, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις».

Ο Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι «είχα ξεχάσει πως είναι να εκπροσωπείς το εθνόσημο, μετά τις μικρές Εθνικές ομάδες. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές. Συνεργάστηκα με σπουδαίους παίκτες και προπονητές κι εκτιμώ την ευκαιρία ποου μου δόθηκε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Τα νέα παιδιά είχαν λείψει από την Ανδρών. Ελπίζω σε βάθος χρόνου να φέρουμε τα αποτελέσματα που προσδοκά η Ομοσπονδία».
   

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.