Μεγάλη επιτυχία είχε το τουρνουά Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ, που διοργάνωσε ο Μίλωνας Γιαννιτσών (φώτο)

 Με μεγάλη
επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλικό τουρνουά των ομάδων παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ : ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών, ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας, Αστέρας Γρεβενών, ΑΣ ΑΙΑΣ  Κιλκίς , με νικήτρια την ομάδα της Έδεσσας, μετά από συναρπαστικά παιχνίδια.
Το τουρνουά διοργάνωσε ο ΑΟΠ Μίλωνας με χορηγούς, επιχειρήσεις των Γιαννιτσών και την πολύτιμη βοήθεια των γονέων των αθλητριών.
Στα παιχνίδια ανάμεσα στους γονείς και φίλους του βόλεϊ, παραβρέθηκαν ο χορηγός του ΑΟΠ Μίλωνα, Πέτρος Πασσαλής, ο Γιάννης Παντακίδης και η Φωτεινή Καφετζάκη που έκαναν τις απονομές.
Τιμητική πλακέτα έδωσαν από κοινού οι ομάδες στον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μακεδονίας για την προσφορά του στο βόλεϊ. Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ., Ανέστης Σαρακινίδης ενώ ευχαριστήρια αναμνηστικά δόθηκαν σε όλους τους διαιτητές του τουρνουά, που ήταν, ο Ανέστης  Σαρακινίδης, ο  Θεόφιλος  Χανός, η Μαρία Καύκου και η  Παυλίνα Κορόνα.
 Αποτελέσματα :
ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ – ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ : 2-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: 2 -3
 μικρός τελικός :ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ : 2-1
 τελικός : ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ : 3-0              
    Ο ΑΟΠ Μίλωνας ευχαριστεί θερμά όλους τους προπονητές, τους παράγοντες τις αθλήτριες και τους γονείς των παιδιών για την πραγματικά πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία έγιναν τα παιχνίδια.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του τουρνουά
Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.