Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ…

Παρελθόν αποτελεί από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και ο διεθνής λίμπερο Θεολόγος Δαρίδης που κατέληξε στον Ολυμπιακό. Αδειάζουν τα ρόστερ από τα ομαδικά αθλήματα των «πράσινων» όσο παραμένουν στον «αέρα» όλα τα τμήματα.


Ένας ακόμα σημαντικός αθλητής αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αφού ο Σύλλογος θυμίζει καράβι που …βουλιάζει και οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να πηδάνε.


Χτες ήταν η σειρά του διεθνούς λίμπερο Θεολόγου Δαρίδη να αποχωρήσει και επίσημα από την ομάδα και να πάει στον Ολυμπιακό.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ακόμα σημαντική απώλεια ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες σε άνδρες και γυναίκες , ιδιαίτερα στα ομαδικά αθλήματα.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟ δεν φαίνεται να μπορούν να «κρατήσουν» τους αθλητές αφού όλα βρίσκονται στον «αέρα» , ο Σύλλογος είναι ακέφαλος και είναι άγνωστο αν θα κατέβουν να αγωνιστούν τα ομαδικά σπορ και τι μπάτζετ θα έχουν.

Όσοι έχουν προτάσεις στα χέρια τους από άλλα αθλητικά σωματεία αρχίζουν πλέον και αποχωρούν αφού δεν μπορούν να περιμένουν το «τριφύλλι» καθώς κανείς δεν γνωρίζει πότε και αν θα ξεκινήσει η διαδικασία της διοίκησης πρωτοδικείου.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους η διαδικασία της εύρεσης λύσης μέσω πρωτοδικείου μπορεί να αργήσει ακόμα και πέντε μήνες από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος.

Δεν αποκλείεται λοιπόν η υπάρχουσα διοίκηση να πάρει την τελική απόφαση αν θα κατέβουν ή όχι οι ομάδες για τη νέα χρονιά. Πάντως ο Δημήτρης Μπαλτάκος είχε ξεκαθαρίσει ότι πρόθεση του είναι να κατεβάσει ομάδες με μηδενικά μπάτζετ καθώς δεν μπορεί να δεσμεύσει μία επόμενη διοίκηση με επιπλέον χρηματικό βάρος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι τμημάτων που έχουν μείνει εξετάζουν ενδεχόμενα να κατεβάσουν ομάδες με έφηβους ή μηδενικά ποσά ενώ σκέφτονται και τα ενδεχόμενα των υποβιβασμών σε κατηγορίες.

Τώρα σχετικά με τους ενδιαφερόμενους από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του δεν υπάρχει κανείς που να έχει δείξει πρόθεση να μπει μπροστάρης. Από πλευράς οπαδών δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο ενώ κάποιες «μικτές» ομάδες παλαιών παραγόντων ή αθλητών δεν έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν κάποια ομάδα σωτηρίας που να μπορεί να φτάσει έστω και μέχρι την πόρτα του πρωτοδικείου.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.