ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ !!!

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ περίοδος 2016-17 ολοκληρώθηκε χθες με το πρωτάθλημα Παίδων και πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο .
Το πρόβλημα που προέκυψε έχει να κάνει με την φιλοξενία των ομάδων από τις διοργανώτριες οι οποίες εγκαινίασαν νέο τρόπο φιλοξενίας .
Ο πληθυντικός ασφαλώς και δεν είναι "ευγενείας" αφού του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχε προηγηθεί ο Ηρακλής Κηφισιάς .
Αυτές οι δύο ομάδες συμπεριφέρθηκαν με άθλιο τρόπο στις αντιπάλους του θεωρώντας ότι τα παιδιά αγόρια-κορίτσια είναι ζώα.!!!
Τους πρόσφεραν άθλια καταλύματα οι μεν σε ροζ ξενοδοχείο και οι δε στο "τζουράσικ παρκ"  και με φαγητό χειρότερο από αυτό που δίνουν στους ...."φιλοξενούμενους" λαθρομετανάστες !!!
Έλεος δεν πάει άλλο και ελπίζουμε να μην υπάρξει και συνέχεια ,γιατί ξέρετε στην Ελλάδα είναι να μην γίνει μία αρχή .
Αυτές οι δύο διοργανώσεις έσβησαν την άψογη φιλοξενία των Νεανίδων στην Πτολεμαϊδα ,όπου μάταια οι ντόπιοι (που δεν είχαν και ομάδα ) περίμεναν ένα τυπικό ευχαριστώ από ΕΟΠΕ και ομάδες .
Αυτά για να κλείσουμε το αγωνιστικό μέρος της περιόδου ,περιμένοντας τις επόμενες διοργανώσεις να αναλάβουν υπεύθυνες ομάδες που θα σέβονται τον άνθρωπο και κυρίως τα παιδιά  αλλά και η ΕΟΠΕ πριν επιλέξει την  πόλη που θα γίνουν οι αγώνες να κάνει και κάποιον τυπικό έλεγχο των χώρων διαμονής και να επιβάλει την παροχή του μενού των αθλητών ποιοτικά και ποσοτικά !!! 

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.