Τουρνουά Νορθ μπιτς βόλεϋ ....της κοροϊδίας .

Από που να ξεκινήσουμε ,απο τα παράβολα που από 10 € είπαν οι οργανωτές και συνδιοργανωτές να πληρώσουν οι αθλητές 25€ έκαστος δηλαδή η κάθε ομάδα πενηνταρικακι ,με πρόσχημα καλύτερη διοργάνωση και κυρίως καλύτερο έπαθλο .

Αντί για αυτό σαν θύματα τα παιδιά πλήρωναν με τα 25€ καφέδες φαγητά ποτά και μετά από την τσέπη τους το συγκεκριμένο μπιτς μπαρ είδε ωραίο θέαμα από αθλητικής πλευράς κονόμα μια χαρά τζάμπα ,και οι νικητές όταν είδαν τα έπαθλα  ,που δεν είχαν προσδιοριστεί από την αρχή του τουρνουά,ψάχνανε να βρουν το μείον της υπόθεσης και την κοροϊδία.

γραφει ο Αγράμματος
 Αλλά όπως είπαμε δεν φταίνε άλλοι εκτός από τους ίδιους που τους πιάνουν κορόιδα και στις πλάτες του κερδίζουν ζεστά χρήματα κάποιοι επιτήδειοι και κακόβουλοι .

Το LIBERO VOLLEY  λέει αλήθειες που πονάνε ,το είχαμε προβλέψει ,αυτό που δεν είχαμε προβλέψει είναι το βάθος της κοροϊδίας όπως και τα κλειστά στόματα αυτών που αγωνίζονται .

Δυστυχώς παιδιά αν δεν ξυπνήσετε δεν πάτε πουθενά και καλύτερα πάτε σε τουρνουά της σαρδέλας που εκεί τουλάχιστον δεν θα σας κοροϊδεύουν είστε εσείς υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει εις βάρος σας .
ΤΑ θέλατε και τα παθαίνετε από ανθρώπους που οργανώνουν κάτι μόνο για προσωπικά οφέλη και ματαιοδοξία έχοντας μαριονέτες για ένα φραπέ και ένα αναψυκτικό στην υγειά σας κύριοι

Το λυπηρό Αλέκο Παρασκευοπουλε είναι ότι το ωραιότερο καλοκαιρινό σπορ το έχουν μετατρέψει σε δουλεία και κοροϊδία  παλιοί  συνεργάτες σου,σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα ......και είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνεις .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.