ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ......

ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ήρεμα και απλά δύο άνθρωποι του βόλεϊ ένας Πόντιος και ένας Βούλγαρος κατάφεραν να διοργανώσουν μία πραγματική γιορτή του βόλεϊ ανατρέποντας όλα τα δεδομένα των πρώην "ειδικών δασκάλων" του αθλήματος ...πάντα σε Πανεπιστημιακό επίπεδο (για να ξέρουμε και τι λέμε) που με εισήγηση τους κατάργησαν τα Πανελλήνια αναπτυξιακά πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων για να μην ....στρεσαριστούν τα παιδιά και να μην "μπολιαστούν" απο την ιδέα του πρωταθλητισμού ....
Σκέψεις ανθρώπων που ποτέ δεν έχουν ασχοληθεί με την παραγωγή -ανάπτυξη- του αθλήματος  -κυρίως  μορφωμένων- αλλά και σαν και όλους αυτούς  που ακούμε κάθε μέρα στις τηλεοράσεις και φρικάρουμε .
Με δυο λόγια να τελειώνουμε αθλητισμός ίσον νίκη ίσον πρωταθλητισμός !
Σε όποιον αρέσει .
Άλλη θεωρία δεν υπάρχει.
Όποιος δεν αντέχει κάθεται στον καναπέ ,πάει στις καφετέριες και εκεί κάνει τον δικό του "πρωταθλητισμό"
Φυσικά οι δύο προπονητές δεν θα μπορούσαν να πετύχουν τίποτα αν δεν είχαν την συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού αλλά και της ΑΕΛάρισας που ανέλαβε την διεξαγωγή αυτού του άτυπου μεν αλλά πολύ ενδιαφέροντος πρωταθλήματος Παγκορασίδων όπου έγιναν εξαιρετικά παιγνίδια αφού συνηγόρησε ακόμη και ο καιρός !!!
Οι ομάδες που ανταποκρίθηκαν και πήραν μέρος είχαν πολλά θετικά οφέλη με σπουδαιότερο την απόκτηση εμπειρίας των αθλητριών σε ανταγωνιστικές συναντήσεις .

Οσες ομάδες δεν ανταποκρίθηκαν και έψαχναν δωρεάν διαμονές κλπ ασφαλώς θα πρέπει να απολογηθούν στους γονείς των αθλητριών ,αλλά και όσοι κακεντρεχείς που "ξέρουν " απο διοργανώσεις που διέβλεπαν  ανεξέλεγκτη  διαχείριση πακτωλού χρημάτων από τους ....διοργανωτές μπορούν να ζητήσουν τα τιμολόγια απο την αρμόδια υπηρεσία της ΠΘ.

Σημασία 'εχει οτι ανταποκρίθηκαν ομάδες απο την Χίο ,Δράμα,Μακεδονία και τις πιο κοντινές περιοχές και με πνεύμα συναίνεσης κέρδισε το βόλεϊ καθώς φάνηκε οτι δεν υπάρχουν στεγανά .

Ολοι μιά παρέα με ενα στόχο να βγούνε καλύτερες αθλήτριες .

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.