Ο Γιώργος Οικονομίδης ευχαριστεί τον Μακεδονκό!

Έχοντας αυτήν τη φιλοσοφία σαν καθημερινό μου γνώμονα πορεύτηκα τα τρία τελευταία χρόνια στην ομάδα volley ανδρών του Μακεδονικού καθώς και στη γυναικεία ομάδα παράλληλα την 3η χρονιά. Προσπάθησα να συνεισφέρω ό,τι καλύτερο μπορούσα στη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης, στην ατομική εξέλιξη των αθλητών και των αθλητριών καθώς και στους αγωνιστικούς στόχους των τμημάτων. Πιστεύω πως καταφέραμε να εδραιώσουμε όλο αυτό το διάστημα το ανδρικό τμήμα στις ανταγωνιστικές ομάδες της Α2 κατηγορίας, καθώς και να προάγουμε το επίπεδο παιχνιδιού του γυναικείου τμήματος διαφοροποιώντας τη συλλογιστική των αθλητριών.
Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια όλους τους αθλητές αυτήν την τριετία που αποδέχτηκαν να συνεργασθούμε, με τη συντριπτική πλειοψηφία να το κάνει χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, τον έφορο του ανδρικού τμήματος, Γιάννη Ευσεβίου, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά και τη συνολική του στήριξη στο τμήμα την τελευταία 10ετία, τον εξωδιοικητικό φίλο της ομάδας, Γιώργο Πετρίδη, για την αμέριστη συμπαράστασή του και την άρτια προβολή των δράσεων και των δύο τμημάτων, τον στατιστικολόγο Γιώργο Χατζηπαρασκευά, καθώς και τον φροντιστή της ανδρικής ομάδας, Νέστορα Μούκο, για την ανιδιοτελή προσφορά του.
Επιπρόσθετα θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος για την προσπάθειά τους, ακούραστοι αρωγοί των οποίων ήταν ο Μανώλης Καλαμάρης και η Σάσα Ιακωβίδου, καθώς και τον διευθηντή του "Club Μακεδονικός" , Γιώργο Παυλάκο, για τη νέα πρόταση συνεργασίας.
Θέλω να πιστεύω πως η αποχώρησή μου θα αποτελέσει έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη και οργάνωση των τμημάτων που είχα τη χαρά και την τιμή να ηγηθώ.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.